Колие – как да изберем правилната дължина

Най-добрите верижки за качествено колие са изработени бижутерска сплав, без съдържание на никел. Колие с  верижка направена по този начин се позлатяват с висок процент злато 14к. В допълнение, има и много други точки, да се вземат предвид при закупуване на позлатено колие.

Може би трябва да се определи дължината на колието, защото има много различни дължини вериги на разположение на пазара. При избора на позлатено колие, уверете се, че сте помисли за размер за врата. Има още един фактор, който трябва да се счита, докато по-късите вериги ще привлекат вниманието към лицето ви, по-дълги вериги ще се наблегнат на бюста. Изборът ще варира в зависимост от височината на шията.

Колиетата можете да ги намерите с различна или регулираща се дължина на синджирчето, за да подхождат идеално на вашите изисквания. По-кратките варианти се състоят от 45 см верижки, които могат да стоят на ключицата или 40 см за обвързване. Средни размери колиета могат да варират по дължина между 45 – 50 см, които седят само на шията или деколтето. И по-дългите варианти могат да включват 60см вариант, който седи точно на деколтето или 70 см колиета , които висят под деколтето.

Можете да намерите много разновидности от колиета с позлата или сребро. Възможностите са просто неограничен, вариращи от ръчно изработени колиета и такива инкрустирани с кристали сваровски. Има някои привлекателни дизайни верижки, които могат да бъдат носени без всякакви висулки. Това може да включва рибена кост, на серпентина и византийски вериги.

Сега, че знаете как да изберете дължината на вашето колие. Един от най-добрите места, за да търсят по-голямо разнообразие е да се търси онлайн. Има много онлайн магазини бижута, които се специализират в предлагането на позлатени колиета с кристали сваровски. Освен това, те също ще бъде в състояние да осигури по-добра цена предлагана в сравнение с местен магазин за бижута.

Независимо дали искате да закупите една огърлица с позлатена верижка или няколко броя на колиета за да подхожда с гардероба ви, броят на дизайн и размери, които са на разположение са просто неограничени. Всичко, което трябва да направите, е да се намери добра репутация онлайн магазин и да изберете най-добрите варианти.

 

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (76 votes)
The following two tabs change content below.