Козметика за лице доставяща СПА удоволствие от Jean d’Arcel

Уелнес процедурите оказват много благоприятно влияние върху кожата, правят я мека като коприна, освежават я и я подхранват. В ръцете на професионалистите Ние се чувстваме изпълнени с хармония и спокойствие. В днешното динамично ежедневие обаче, не всеки може да отдели време за да посети СПА центровете. Знаем кое ни доставя удоволствие и не искаме нищо по-малко от това. Серията СПА маски на Jean d’Arcel е точно това, от което съвременната успяла жена има нужда. Без да трябва да излизаме от дома си, без излишни компромиси, просто професионална козметика. Три продукта за пълноценен релакс с опияняващ плодов аромат.

Маската от червена боровинка вдъхва нов живот на уморената кожа, дава и енергия и жизненост. Боровинковите проантоцианиди са като дар за клетките, имат антибактериално действие и са силен антиоксидант. Маската носи истинско СПА удоволствие, прави кожата мека, еластична и я защитава от ултравиолетовите лъчи.

Полифенолите във виното, които са главният виновник за медицинското му действие са една от основните съставки на маската „Винотерапия“. На тях се дължи стягащият ефект, успокоението и хидратирането на кожата. А за да има тази маска още по-комплексно действие към екстракта от вино са добавени слънчогледово масло, екстракт от розмарин и маслини и масло от гроздови семена. Така кожата става свежа, матирана, без омазняване, жизнена и изпълнена с енергия.

Охлаждащият ефект на маската от йогурт дава на кожата дълготрайно чувство за овлажненост, прави я мека, изгладена и спира раздразнението и. Вие можете да се наслаждавате на красивият и вид и сияйност.

С козметиката за лице на Jean d’Arcel вие давате едно ново усещане за енергия и защитеност на клетките на Вашата кожа.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (72 votes)