Козметика за лице с богато съдържание на Q10 и омега 3+6 масни киселни

С напредването на годините жените стават по-суетни и държат изключително на визията си.

За да постигнат наистина зашеметяващ ефект те използват най-различна козметика за лице, като започнеш от червилото за устни и стигнеш до околоочния крем против бръчки. В стремежа си да изглеждат отново на 20 години, те дават маса пари за козметични продукти.

Най-употребяваните продукти сред жените, минали 35 годишна възраст са кремовете с хидратиращ, лифтинг и анти бръчки ефект. Именно за това много козметични компании се стремят да създадат продукт, които да предотврати появата на бръчките, да запази кожата хидратирана и еластична. Серията професионална козметика Nano Q10 + Omega 3+6 предлага интензивна защита против преждевременно остаряване на кожата. Тя е с богато съдържание на Q10 и омега 3+6 мастни киселини, които се добиват от пресовани семки на грозде.

Кожата е интензивно хидратирана, а хидро-липидната бариера е възстановена. Тя има важна значение за кожата ни, тъй като благодарение на нея кожата ни притежава защита срещу вредните влияния на околната среда, чрез доставяне на абсолютна енергия. Благодарение на иновативната формула на капсулиране, чувствителният коензим 10 и мастните киселини са стабилизирани и доставени в дълбочина. Коензимът Q10 води до оптимално производство на енергия в клетките. Благодарение на съществуването му, клетките са в състояние да се защитават по-добре срещу агресивни химически или физически натоварвания.

Кожата става по-свежи и чиста. Омега 3+6 мастни киселини са най-важните ненаситени мастни киселини. Те са необходими за усвояването на мастно разтворимите витамини и имат важна роля при производството на хормони и клетъчни компоненти. Неповторимата комбинация от Q10 + омега 3+6 мастни киселини защитава кожата от вредните влияния на околната среда и я снабдява с енергия. Преди да нанесете, които и да е продукт от тази серия, е добре да почистите лицето си, след което да пристъпите към действие. Така ефекта от употребата на крема или ампулите ще бъде много по-голям.

Професионалната козметика за лице и тяло на световноизвестната компания Jean d’Arcel cosmetique, ще ви даде най-доброто, за да се почувствате отново красиви, защото Вие го заслужавате.

 

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (72 votes)