Защо се търси „KURIERSKI USLUGI” често в интернет

Предполагам, всеки от нас поне веднъж е изписвал в някоя интернет търсачка фразата „куриерски услуги”. Най-малкото от чисто любопитство или за обща култура – просто за да види какви услуги предлагат куриерските фирми, какви са сроковете, цените и условията за дадена услуга.

В наши дни обаче, все по-често, когато някой търси информация за тези услуги, изписва „kurierski uslusgi”. Аз, като един привърженик на писането на кирилица, никога не съм изписвала фразата по този начин. По-младите поколения обаче, както и хората, които не държат на правилният български език и писането на кирилица, изписват не само това, а и всичко останало, което търсят на латиница, или както някои я наричаме, маймуница, шльокавица и т.н.  Писането на латиница остана традиция за някои, още от времето на МИРК-ата, но недоумявам защо младите, които по онова време са ходили прави под масата както се казва, избират да пишат на латиница и то при положение, че си имаме прекрасна азбука, с която е много по-лесно и по-разбираемо да се пише. Случвало ми се е, когато чета из интернет нещо написано на латиница, да не мога да схвана смисъла, заради употребата на различни знаци и символи, които заместват буквите.

Освен това, хората които пишат постоянно на латиница, често развалят правописа си извън интернет. Това е породено от факта, че в латиницата липсват някои букви, които ги има в кирилицата. Например буквата Ъ. Хората които пишат на латиница, вместо Ъ пишат A или U. И в следствие на продължителното писане, в интернет, по този начин, и в реалния живот започват да използват А или У вместо Ъ. Но стига толкова за правописа и писането на латиница, че съвсем се отклонихме от темата.[showmyads]

Без значение е по какъв начин ще изпишете фразата „куриерски услуги”, така или иначе, ще се появят търсените резултати. От тях Вие може да разглеждате и сравнявате услугите, условията и цените на различните фирми и да изберете тази оферта, която е най-добра и най-подходяща за Вас. Услугите, условията и цените на всички куриерски фирми са идентични, може би с някакви минимални различия, но все пак, при наличието на толкова голям избор от фирми, Вие може да се обърнете към която пожелаете. Важно е само, преди да направите окончателен избор, да проверите дали въпросната фирма не е някаква система за измами, тъй като в днешно време, човек не знае от къде може да го сполети беда.

За да разберете дали една фирма е коректна и сериозна, напишете името й в някоя интернет търсачка и разгледайте форумите, в които други потребители вече са използвали услугите й и са споделили мнението си публично. Така най-лесно ще разберете дали може да се доверите на избраната фирма или не. Естествено, едва ли ще откриете фирма, за която да има само положителни изказвания – знаете че е трудно всички да са доволни от дадено нещо, на четейки мненията, Вие ще може да прецените дали услугите, условията и цените на конкретната фирма са подходящи за Вас.

Искаме или не, търсенето на „kurierski uslugi” в интернет е факт. Може да се убедите сами като напишете само първите няколко букви от фразата. Отдолу ще Ви излезе написана цялата фраза, което е доказателство, че тази фраза, изписана по този начин, се търси все по-често в интернет пространството.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (34 votes)
The following two tabs change content below.
eSale.bg е рекламна агенция, изградена от професионалисти в областта на интернет маркетинга, PR и рекламата и като такава тя приветства всеки един нов рекламодател, търговец, афилиейт или уебмастър. Успехът на компанията е изцяло обвързан с успеха на нейните партньори и клиенти.