Liebherr cp3523 – качество в хладилната техника

Качествени хладилници Лиебхер с 36 месеца гарантия

Liebherr cp 3523 е една страхотна комбинация хладилник-фризер, която има за цел да задоволи потребителските нужди, както от гледна точка краткосрочно съхраняване на продукти, така и от такава на дълбоко замразяване за използване на хранителни стоки в по-късен момент.

Верни на своята корпоративна политика Liebherr следват стриктно стандартите за качество, които гарантират високо ниво на потребителско удовлетворение, отлична цена и дълготраен експлоатационен живот.

Фризерната част на Лиебхер 3523 е разположена в долната част на уреда с оглед относително по-рядкото й използване в сравнение с основната част на хладилника. Представител на енергиен клас А++, този домакински уред се вписва адекватно и в поликата на компанията за опазване на околната среда.

Размерите на Liebherr cp3523 са както следва:

  • Ширина – 600 мм
  • Дължина – 640 мм
  • Височина – 1820 мм

Вместимостта на хладилниците Либхер от модела 3523 е 231 литра, а тази на фризерната част – 91 литра.

Либхер & DUOCOOLING

Едно от нещата, които правят впечатление в този модел на Liebherr е разбира се системата DUOCOOLING. Тя има за цел да разпредели температурата в уреда в два 100% независими охлаждащи цикъла, за да се предотврати смесването на въздух между хладилната и фризерната част. Това допринася за избягване на комбинирането на различните миризми от двете части на хладилният уред, а също така и за предотвратяване процеса на изсъхване на храната.

Сред предимствата на DUOCOOLING системата в Liebherr cp3523 е и това, че ако ви се наложи да размразите едно от отделенията – фризерно или хладилно, това може да се случи напълно независимо.

SMART FROST

Още едно предимство, което ще откриете в хладилници Liebherr cp 3523 е и чудесна система, наречена Smart Frost. Нейната основна цел е да намали образуването на скреж по вътрешната част на уреда и по-конкретно по замразените хранителни продукти, които са поставени в него.

Благодарение на тази умна система значително се намалява честотата, при която се налага размразяване на уреда, а наред с това се улеснява и поддръжката и почистването му. Със Smart Frost моделът cp 3523 има способността да разпределя значително по-добре въздуха в охлажданото пространство, което със сигурност ще се хареса на всеки избрал покупката на продуктите с марка Либхер.

Автоматично размразяване и LED осветление

Наред с редицата преимущества на хладилниците от добре познатата у нас немска марка Либхер не можем да не споменем и красивото LED осветление, което допринася за по-красивото и футуристично излъчване на уреда в контекста на нашия дом. Осветлението е позиционирано на самият таван и осигурява идеално съчетание с кутията на вентилатора.

Няма как да не споменем и автоматичното размразяване, което допълнително ни помага да се справим с поддръжката и профилактиката на тези електроуреди, за да можем да се насладим на техния дълъг е ефективен експлоатационен живот.

Ако имате нужда от ефективен и надежден хладилник, то Liebherr cp 3523 е един наистина идеален вариант за вас, особено, като добавим и гарантия в размер на 36 месеца след датата на закупуване на уреда.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (68 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.