Модно бельо за зима 2012 / 2013 година

Модно бельо

Модата на дамското бельо се променя по – малко, в сравнение с модата на дрехите и аксесоарите. В своята работа дизайнерите се ръководят от мисълта, че бельото трябва преди всичко да бъде удобно и неумерените експерименти относно неговите първични форми , могат да доведат до дискомфорт у жените. Затова сезонните тенденции за бельото засягат повече цвета и материалите, използвани при тези изделия.И през настоящата зима предлаганото бельо се подчинява на тази формула но като цяло все пак се ръководи на модните тенденции. Жените могат да избират между лаконичните комфортни модели на класическото бельо и очарователните модели в стила на 50-те, 60-те години на миналия век.

Различните дизайнери са експериментирали над съчетанията от цветове и материали. Заедно с винаги водещия бял цвят , отново са актуални цветови съчетания като сиво и розово, червено , черно и бяло, синьо с тюркоазено. Често срещано е бельо от различни материи или съчетания от памук , дантела, кадифе.

Особено актуална част от бельото е дантелата. Тя може да се срещне при по – семплите ежедневни модели, както и като елемент , привнасящ шик и очарование на еротичното бельо. Дантелата присъства в много модели – еднотонни или цветни, като втори слой на сутиена или като основна тъкан.

Относно цветовете , бельото за зимата на 2013 година радва дамите с ярки цветове, като наситените оттенъци на червено, синьо, зелено. Предлагат се и изделия в по – сложни нюанси на патладжан, електриково, шоколадово , сребристо. Но те не изместват винаги актуалното бельо в бяло, черно , кремаво. Бежовото през този сезон се налага с различните свои нюанси, което позволява да се изберат най – близките до цвета на кожата.

Все повече внимание се обръща на визията на сутиена , който освен своята поддържаща и повдигаща функция, завладява и с материала от който е изработен и с различните елементи по него като къдри или продължение към талията. Интересни са моделите с различни щампи – растителни, животински, геометрични. Заедно с дантелата тези рисунки изглеждат едновременно провокативно и нежно.

Предлаганото модно бельо разнообразява и допълва дамския гардероб, а със своя шик и елегантност е прекрасна украса за тялото на всяка жена.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (77 votes)
The following two tabs change content below.