Моторни масла Shell

Моторни масла на пазара могат да се открият много и различни марки и е въпрос на личен избор и финансови средства на коя марка ще се спрете. Няма спор обаче, че класиката в жанра са Shell маслата, които наистина са номер едно не само сред потребителите, но и сред производителите на автомобили по цял свят.

Какво отличава маслата за двигатели Shell от останалите, които се откриват на пазара?

Преди всичко компания Shell е сред лидерите в производството на разнообразна гама смазочни продукти и качеството им е на 100% гарантирано.

Компанията разработва и усъвършенства постоянно своите продукти и предлага на пазара различни видове смазочни продукти сред които: масла за леки и товарни автомобили, трансмисионни масла, редукторни, турбинни и масла за хладилни машини, масла за циркулационни системи и металорежещи машини и т. н. и т. н. – списъкът е изключително дълъг.

[showmyads]

Ако трябва да говорим конкретно за Shell масла на РОТО ЕООД за двигатели на автомобили и тук гамата от продукти е изключително разнообразна и от

високо качество.

Все пак, какво може да ви предложи Shell като моторни масла и какви са техните предимства?

·        Едно от най – предпочитаните и използвани масла с тази марка е Shell Helix HX5 15W – 40 – Ако се спрете на него вие ще имате всесезонно моторно масло, което ще предпази двигателя ви от замърсявания, ще намали нивото на шум при неговата работа и освен това използвайки този вид масло вие ще намалите значително разхода си на масло.

·        Shell Helix HX7 – 10W – 40 – Този смазочен продукт е с нисък вискозитет, ниски нива на триене и бърза циркулация на маслото в двигателя. Притежава специална почистваща технология, която предотвратява отлаганията в двигателя, намалява нивата на шум при работа на двигателя.

·        Shell Helix Ultra 5W – 40 – Напълно синтетично моторно масло, което може да осигури изключително добра защита на двигателя, дълготрайна окислителна стабилност, ниски нива на шум и вибрации при работа на двигателя. Този вид Shell масла са с нисък вискозитет и ниско ниво на триене, което ще ви осигури по – добра икономия на гориво и ще улесни стартирането на двигателя.

Това са само една малка част от смазочните продукти, които се предлагат с марката Shell, и тъй като е невъзможно да опишем всички продукти, нашият съвет е да се обърнете към дистрибуторите на Shell масла, сред които е и РОТО ЕООД, за да получите по – подробна информация.

Съветваме ви да се доверявате единствено на компании, които са официални вносители и дистрибутори на продукти Shell за страната, за да сте спокойни и сигурни, че купувате оригинален продукт на добри цени.

Ако решите да пробвате смазочните продукти на Shell сме напълно сигурни, че веднага ще усетите разликата в качеството на Shell масла в сравнение с останалите.

Обърнете се към водещите дистрибутори на марката, сред които са и РОТО ЕООД и се запознайте с всички смазочни продукти, които се предлагат там и избере най – доброто за своя автомобил.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (44 votes)