Може ли да си обзаведем домът сами?

Мебели Онлайн

Въпреки че пролетта още я чакаме, пролетното Слънце вече дойде. С нейното настъпване започват ремонтите във вкъщи. За да минат леко и приятно трябва да се подготвим подобаващо.

Разбира се колкото и време да отделите за подготовка, няма как да избегнем безкрайните напътствия на близки, съседи, майстори, лайци, професионалисти, не дотам професионалисти и пр. Ако още преди да сте се изправили пред тази задача, нещо започва да ви притеснява, то може би е по-добре да се изолирате от всички тях и да се справите сами с тази така трудна задача.

Но как да стане това? Пред съседите просто ще си замълчите, роднините ще ги изненадате, но всички онези професионалисти и полупрофесионалисти по магазините няма как да ги прескочите. Така ли е в действителност? Има ли някакво решение?

Срещата с тях може да избегнете по един единствен начин – поръчайте си мебели онлайн! Все пак живеем в модерен свят и има множество онлайн магазини за мебели, в това число и български. Това е един сигурен начин да избегнете излишните коментари и препоръки. Но за да се справите успешно с избора на необходимите мебели, то трябва да сте наясно с няколко неща.  Ето какво трябва да знаете преди за започнете.

Направете схема кое, къде и как ще съхранявате.

Огледайте се внимателно около вас. Забележете кое къде седи и си дайте оценка дали това ви задоволява. Ако отговора е не, то трябва да му осигурите правилното място. Ако отговора е да, то е трябва да си отговорите на въпроса „Защо?“. Така ще сте сигурни какво търсите и от какво имате нужда.

Изберете стил

Ако не сте истинска артистична душа, то най-добре изберете само един стил за вашето ново обзавеждане. Смесването на различни такива е рисковано занимание, което се отдава само на малцина. Ако не разполагате с достатъчно пари и време, то изборът на цветовете също не е място за експериментиране.

Доверете се на готовите комбинации, които се предлагат в онлайн магазините. Друг вариант е да копирате вече готова комбинация, която сте виждали някъде другаде. В общи случай се ограничете до 2-3 цвята и само един от тях да бъде с дървесен декор.

Премерете апартамента си внимателно!

Много деликатна тема! Вземете рулетките, премерете стените си, но внимавайте как мерите! Задължително мерете по права и нивелирана права. Измерете стените си на няколко места! Имайте предвид, че прав ъгъл съществува само в математиката.

Права стена също няма. Дори минимално отклонение от няколко милиметра оказва влияние. Когато преценявате дали дадена мебел ще пасне, то оставете няколко сантиметра в резерв. Никога не си купувайте мебели с размер, които е абсолютно точен по вашето помещение.

Ако мислите, че тези неща не са предизвикателство за Вас, то онлайн пазаруването на мебели е точно за Вас! Заповядайте в нашия онлайн магазин mebelionline.eu! Ако сте от онези, които мислят, че не могат да се справят сами, то ние оставаме на Ваше разположение!

FacebookTwitterLinkedIn
The following two tabs change content below.
Rent a car Sofia Bulgaria - SpeedyCars.eu