Може ли да си обзаведем домът сами?

Мебели Онлайн

Въпреки че пролетта още я чакаме, пролетното Слънце вече дойде. С нейното настъпване започват ремонтите във вкъщи. За да минат леко и приятно трябва да се подготвим подобаващо.

Разбира се колкото и време да отделите за подготовка, няма как да избегнем безкрайните напътствия на близки, съседи, майстори, лайци, професионалисти, не дотам професионалисти и пр. Ако още преди да сте се изправили пред тази задача, нещо започва да ви притеснява, то може би е по-добре да се изолирате от всички тях и да се справите сами с тази така трудна задача.

Но как да стане това? Пред съседите просто ще си замълчите, роднините ще ги изненадате, но всички онези професионалисти и полупрофесионалисти по магазините няма как да ги прескочите. Така ли е в действителност? Има ли някакво решение?

Срещата с тях може да избегнете по един единствен начин – поръчайте си мебели онлайн! Все пак живеем в модерен свят и има множество онлайн магазини за мебели, в това число и български. Това е един сигурен начин да избегнете излишните коментари и препоръки. Но за да се справите успешно с избора на необходимите мебели, то трябва да сте наясно с няколко неща.  Ето какво трябва да знаете преди за започнете.

Направете схема кое, къде и как ще съхранявате.

Огледайте се внимателно около вас. Забележете кое къде седи и си дайте оценка дали това ви задоволява. Ако отговора е не, то трябва да му осигурите правилното място. Ако отговора е да, то е трябва да си отговорите на въпроса „Защо?“. Така ще сте сигурни какво търсите и от какво имате нужда.

Изберете стил

Ако не сте истинска артистична душа, то най-добре изберете само един стил за вашето ново обзавеждане. Смесването на различни такива е рисковано занимание, което се отдава само на малцина. Ако не разполагате с достатъчно пари и време, то изборът на цветовете също не е място за експериментиране.

Доверете се на готовите комбинации, които се предлагат в онлайн магазините. Друг вариант е да копирате вече готова комбинация, която сте виждали някъде другаде. В общи случай се ограничете до 2-3 цвята и само един от тях да бъде с дървесен декор.

Премерете апартамента си внимателно!

Много деликатна тема! Вземете рулетките, премерете стените си, но внимавайте как мерите! Задължително мерете по права и нивелирана права. Измерете стените си на няколко места! Имайте предвид, че прав ъгъл съществува само в математиката.

Права стена също няма. Дори минимално отклонение от няколко милиметра оказва влияние. Когато преценявате дали дадена мебел ще пасне, то оставете няколко сантиметра в резерв. Никога не си купувайте мебели с размер, които е абсолютно точен по вашето помещение.

Ако мислите, че тези неща не са предизвикателство за Вас, то онлайн пазаруването на мебели е точно за Вас! Заповядайте в нашия онлайн магазин mebelionline.eu! Ако сте от онези, които мислят, че не могат да се справят сами, то ние оставаме на Ваше разположение!

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (79 votes)
The following two tabs change content below.