N-JOY футбол тур 2012

Големи награди и изключително интересни турнири по футбол могат да очакват слушателите на радио N-JOY благодарение на новото предаване „N-JOY футбол тур 2012”.

Едно истинско предизвикателство отправя радио N-JOY към своите фенове в годината в която ще се проведе 14-то Европейско първенство по футбол. В продължение на 3 седмици в шест големи града в страната ще се проведе грандиозен футболен турнир.

Провокирано от избора на УЕФА България да бъде домакин на европейското първенство за юноши до 17 годишна възраст през 2015 година, радио N-JOY приканва именно тези младежи да премерят сили помежду си на спортният терен.

Уникалната инициатива стартира на в град Варна на 31-ви март. След това турнира продължава в Русе, Бургас, Пловдив и София.

Жителите и гостите на град Русе ще имат възможността да наблюдават срещите на своите младежи на деня на лъжата (1-ви Април), а Бъргас и Стара загора ще могат да се насладят на футболните срещи на младежите на 7-ми и 8-ми април. Последни, но не и по важност, ще играят младежите от Пловдив и тяхните набори от София – съответно на 21-ви и 22-ри април.

Най-голямата радио верига в България съвместно с NIKE и SNICKERS ще раздадат награди на класиралите се на първо, второ и трето място във всяка регионална битка. Победителите ще получат чанти, тениски и други спортни аксесоари от NIKE, а между временно SNICKERS ще подкрепя силите на играчите и публиката със своите шоколадови десерти.

Не пропускайте възможността да се насладите на приятните емоции които непременно ще гравитират около провецдащите се футболни турнири.

Ако желаете да се запишете за участие в турнирите организирани от радио N-JOY можете да пишете на email: igra@njoybg.com. Все пак, не забравяйте че за да се запишете успешно трябва да сте на възраст между 14 и 19 години. Ако ли не, прочетете датите по-горе и идете да подкрепие младите спортни надежди на вашата страна.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (53 votes)
The following two tabs change content below.

zikov

Latest posts by zikov (see all)