Най-честите модни грешки

Модата е колело, което се върти непрестанно. Съзнателно или не, всеки се стреми да следва модните тенденции. Понякога в желанието си да бъдем уникални и красиви, ние изглеждаме смешни в очите на околните. Не е задължително да бъдете облечени по последния моден писък, но се старайте да избягвате следните грешки.

Късата пола е сред любимите атрибути на женския пол за съблазняване и силно подчертана в масовата мода. Носенето на пола без знание на дължината и подчертава красотата на женското тяло. Най – често правената грешка е съчетаването на къса пола и блуза с дълбоко деколте. По този начин се постига оптически смаляване на силуета. По – пълните дами трябва да избягват този аутфит. Дълбокото деколте и късата пола биха помогнали на околните да създадат недобро мнение за вашата личност. Незнайно защо мъжете продължават да държат на комбинацията сандали и чорапи. През лятото гледката на мъже обули чехли или сандали върху чорапи е често срещана.

Изненадващо е, че някои от жените също започнаха да допускат същата грешка. Запомнете, че сандалите се носят на бос крак. Освен насмешка, едва ли ще предизвикате друга реакция. Грешка, която се прави както от дамите, така и от господата е носенето на дрехи с голяма щампа на фирмата производител. Времето на големите надписи отмина. Днес никой не се вълнува кой е производителя на вашата тениска или риза. Дрехите с огромни надписи могат да бъдат внушителни за децата, но не и за възрастните.[showmyads]

Следващата модна грешка е характерна за жените. В старанието си да придадат блясък и индивидуалност на визията си, някои дами залагат на количеството кристали и паети. Запоменете, че тази комбинация е недопустима. Спортните натури обичат да носят пола с маратонки. Истина е, че маратонките са едни от най – удобните обувки за преход на дълги разстояния. Но в този случай, защо бихте носили пола вместо удобни дънки?

Маратонки и пола е напълно неприемлива комбинация. Жените, които искат да подчертаят своята класа могат да изпаднат в така наречената „леопардова крайност“. Ако дрехата ви е с животинска щампа, това не означава, че и обувките трябва да повтарят животинския десен.

Ако не сте наясно с последните модни тенденции, то по – добре оставете стила на запознатите. По – добре да забравите за авангардната визият, отколкото да бъдете определени като „ грешка на модата“.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (17 votes)
The following two tabs change content below.

womensbg

Latest posts by womensbg (see all)