Не сядай зад волана пил – ползвай Drink and drive

Предстои ви парти и искате да се забавлявате пълноценно и да пийнете няколко питиета? Отишли сте на гости и не сте могли да откажете една – две чашки от домашното вино на домакина, а сте колата?

Не се притеснявайте, ако сте с автомобила си и сте пили, просто се възползвайте от услугата Drink and drive Sofia.

Предполагаме, че вече сте чували за нея, но ако все пак има някой, който да не знае какво представлява в следващите редове се разясним накратко.

Drink and drive е услуга, която е позната и се ползва с голяма популярност по света, тъй като дава възможност на всеки, който е разумен да не кара пил, а да се възползва от услугите на фирми, които осигуряват транспорт.

В България тази услуга все още набира популярност, но тенденцията е все повече шофьори да се обаждат във фирми като http://www.drinkanddrive.bg и да се оставят в ръцете на техните професионални шофьори.

Какво точно представлява Drink drive София?

Както споменахме малко по – горе в материала, тази услуга ви предоставя възможност, когато сте с автомобила си и сте употребили алкохол да се обадите и да поискате превоз.

Трябва само да посочите адрес, на който служителите на компанията да дойдат да ви вземат – останалото е тяхна грижа.

Така вие ще имате професионален шофьор, който без проблеми да ви откара до дома ви, ще можете да се отпуснете и да се забавлявате, а освен това няма защо да оставяте автомобила си и да го търсите на сутринта.

Знаете, колко е опасно да седнете зад волана, когато сте пили. Не си причинявайте това в никакъв случай. Алкохолът е лош съветник и можете да пострадате както самите вие, така и причините катастрофа с ужасни последици.

С Drink and drive Sofia това няма как да се случи, просто защото зад волана ще седне професионален шофьор, който ще ви закара точно пред дома ви без никакви произшествия.

Бъдете предвидливи и разумни и не карайте пили, а се информирайте по – подробно от страниците на http://www.drinkanddrive.bg, как да се възползвате максимално от услугата Drink and drive, която компанията предлага.

Не си струва, когато имате възможност да се възползвате от услугите на професионален шофьор да сядате зад волана, когато сте пили и то само, защото в алкохолното си опиянение сте решили, че можете да се справите без произшествия. Повярвайте, не можете да се справите – затова нашият съвет е: Доверете се на Drink drive София.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (86 votes)