Нов сериал по bTV: Легендата за Испания

Веднага след края на най-гледаната семейна сага Листопад, следва излъчването на един не по-малко интересен и интригуващ сериал. Легендата за Испания е новото заглавие върху което bTV имат права. Този път продукцията е испанска, а не турска, както бяхме свикнали да гледаме до сега. Любителите на сериали имаха нужда от промяна и bTV предоставиха на своите зрители тази възможност.

Испанският сериал Легендата за Испания стартира пилотният си епизод на 10-ти януари точно в 20:00 часа в ефира на националната телевизия bTV. Той ще се излъчва всеки делничен ден в праймтайма.

Първият сезон от сериала е от 24 епизода, но се предполага, че BTV ще закупят правата и на останалите сезони. Сюжетът му е определен като историческа драма. Режисьорите на испанската поредица са се погрижили да подсигурят на своите зрители интригуващ сюжет изпълнен с много епични и емоционални моменти. Само по този начин успехът им е гарантиран.

Испанският сериал Легендата за Испания е вдъхновен от световно известни кино продукции като „Робин Худ“ и „Династията на Тюдорите“.

Вириат е млад пастир, който живее спокойно и в мир с всички свои съселяни. За него е най-важно съпругата му и малката им дъщеря да живеят спокоен живот. Всичко е наред, когато един ден селото на Вириат е нападнато от римски войници и е опожарено. Той и малцина други оцеляват след жестоките набези. Вириат е решен да отмъсти за всички свои близки, които са намерили смъртта в борбата срещу римските войници. Той никога не е бил борец, но с течение на времето се научава да се бие. Към него се присъединяват още малка група мъжи, решени да отмъстят.

Испанският сериал Легендата за Испания има огромен успех в родината си. Всички се надяваме, че след началото си, които е днес на 10-ти януари сериалът също ще има успехът, който постигна и на апенинският полуостров.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (58 votes)