Новите Смарт Часовници на SONY-всичко за тях.

Всеки вече има смартфон, но не всеки може да се похвали със смарт часовник. Технологиите определено се развиват бързо и всичко около тях се променя. Вече някои хора поглеждат часовника на китката си, но не за да видят колко е часа.

Дори и аз вече пробва някои от новите часовници, които показват абонатите ви, документи за самоличност, текстови съобщения, Twitter и новинарски емисии, и времето, – всички, излъчвани от близкия смартфон спътник.

Часовниците са предназначени за онези моменти, когато е неудобно да дръпнете смартфона от раницата или джоб да проверите съобщения. Вместо това, можете просто да проверите тихо вибриращия ви часовник.

Часовник създаден специално за случаите , в които например карате колело, а шефът ви изпраща важно съобщение. Тогава е изключително удобно да погледнете часовника си. Или пък сте натоварен с множество торби с продукти. Интересното е , че часовникът има специална функция и вие можете само с 1 поглед да решите дали си струва да отделите внимание за поредното съобщение. Часовниците на SONY вече са на пазара като цената им тръгва от 60 до 150$. Те попринцип работят с много модерни смартфони. Пълен списък има на сайта на компанията-производител. По принцип телефона е проектиран за работа със Sony Xperia , но работи и с повечето Android телефони.

[showmyads]

Специалният часовник разполага с тъч screen екран. Този лъскав и цветен сензорен екран е напълно съвместим с функциите на модерния часовник. Часовникът има само 1 действащ бутон, който е скрит отстрани на сензорния екран, той действа за включване  и изключване. Аксесоарът пристига с черна каишка, но при желание могат да бъдат закупени допълнителни пет каишки с различни цветове, за носене според настроените и дрехите ви. Обхватът между часовникът и смартфона ви трябва да бъде не повече от 30м, за да се запази връзката между двете. Часовникът все още няма гласови възможности, вградени в себе си и не можете да напишете отговорите на него, въпреки че можете да изпратите консервирани, предварително написани отговори като Gmail е основната програма за електронна поща, която се използва за сега. Не може да се прочетат и прикачени файлове все още.

Информацията е предоставена от SIZI.eu

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (34 votes)
The following two tabs change content below.

sizi.eu

Latest posts by sizi.eu (see all)