Облечени в парфюми от магазини Ивис

От историческа гледна точка парфюмите имат богата история, тъй като те за първи път са били използвани още от древните египтяни преди повече от три хиляди години. Популярността им набира скорост и все повече хора започват да ги използват, като употребата им достига своя връх по времето на Луи XIV известен още като Краля слънце.

Франция е била една от водещите държави производителки на аромати, като тя запазва този си статут и до ден-днешен. През 18 век хората използвали парфюмите за лична хигиена вместо това, да използват вода. Днес те ни ободряват и ни носят чудна наслада и усещане за свежест. Парфюмът е актуален продукт, който бива ползван от висок процент от хората всеки ден.

Няма нищо по-приятно от това човек да ухае добре, ако е избрал умело своят аромат той никога няма да е незабелязан, и винаги би оставил свежо впечатление след себе си. Ако все още не сте намерили вашия уникален аромат, потърсете го в онлайн магазин Ивис, който предлага разнообразна гама от мъжки и дамски маркови парфюми. Уханието най-точно отразява на душевността и характера ни и всеки има своите фаворити.

Ароматът на всеки парфюм може да се определя от три елемента – неговата концентрация, ароматните му нотки и самата тема на аромата. Ако сте запознати по-детайлно с тях, вие лесно ще можете да определите кой парфюм ще подхожда най-много на уникалната ви личност. Хубаво е да се знае, че не всички парфюми са еднакви. Идентифицират се:

  • Perfume – възможно най-силният аромат, съответно и най-дълготраен, тъй като процента на етерични масла е най-голям.
  • Eau de Parfum – може би най-честия вариант за всекидневна употреба.
  • Eau de Toillet – притежава по-малка концентрация, но за сметка на това аромата доста често е по-приятен отколкото много хора мислят.
  • Eau de Cologne – най-лекият аромат, който трае доста кратко и е документиран като най-стария парфюм.

Избирайте внимателно аромата за вас, и не забравяйте..Парфюмът е самочувствие!

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (84 votes)