Огледало за баня – какво трябва да знаем за тях

Луксозни огледала за баня от Temax.bg

Огледалата за баня се отличават от онези, които са създадени за поставяне в хола или спалнята. Те са наистина изключително различни и тук става дума не само за начина, по който изглеждат, но също така и за самата изработка. Рамки, покрития, форми и размери и много други са само част от разликите между обикновеното холно огледало и това, което ще поставим в банята.

Луксозни огледала за баня от Temax.bg

Огледало на самостоятелно или с шкаф

Обикновено огледалата за баня се предлагат в два варианта – самостоятелно висящи на стената и огледала за баня в съчетание с шкаф. И двата варианта си имат своите предимства, като вторият от тях съчетава своите качества с това, че оптимизира много добре пространството в помещението.

Обикновено на пръв поглед шкафчето-огледало ще заеме малко повече пространство, но в действителност то спестем да си представим.

Специално съобразено покритие на огледалата

Огледалата създадени за поставяне в мокрите помещения, в това число и банята, са създадени така, че да не се влияят от наличието на повече влага в самото помещение. Това означава, че те имат специално покритие на гърба, създадено да защитава от влагата и да не позволява тя да повреди повърхността.

Ако сложим в банята например обикновено огледало, това, което ще стане, ще бъде, че за кратко време покритието на гърба на огледалото ще започне да поддава на напора на влагата и ще се появят грозни следи. Те съответно няма да останат единствено на гърба на огледалото, а ще се появят на лицевата му част, което може да бъде наистина доста неприятно.

Цени & Kачествo

За съжаление, при избора на огледало за баня цената не е никакъв фактор, който да ни насочи дали сме в правилната посока. Обикновено си мислим, че по-скъпите неща са задължително и по-качествени, но това е толкова далеч от истината, че просто няма как да ни даде и най-малката представа.

На пръв поглед, би било разбираемо огледалото за баня да е по-скъпо като артикул, просто защото в неговото създаване се влага повече ресурс и работа. Това обаче не отговаря на действителността и по този начин се стига до ситуация, в която плащаме не според реалната цена на продукта, а надценките на веригата.

Ето защо при избор на огледало от онлайн магазин е добре да се водим по параметрите, а не по ценовия фактор, който често е крайна причина за реализиране на покупка на българския пазар, без значение дали купуваме кола или огледало за банята.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (83 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.