Гръцки играч спечели Game of Your Life на PokerStars

През изминалия уикенд покер играчът от Гърция, Константинос Генаиос с псевдоним “brave-83 победи 20 126 играча и спечели последния промоционален покер турнир за $100 000 в онлайн залите на PokerStars.

27-годишният Генаиос от Солун ще има възможност да посети всяко събитие в света със своите приятели и семейство, като за целта разполага с максимален бюджет от $100 000.

„Чувството да стигна до финалната маса, отстранявайки над 20 000 играча, беше невероятно”, казва той.

„Бях напълно уверен в себе си, че мога да постигна нещо и че ми е писано да извървя този път.”

„Честно казано, все още не мога да осъзная колко значима е моята победа. Играя покер от пет години и имам няколко малки спечелени суми от микро и ниски залози, но никога не съм бил близо до подобна победа.”

PokerStars проведе фрийрол турнири през последните шест седмици, като кулминацията беше големият финал от предишната вечер. По време на промоцията, PokerStars раздаде над $700 000. Генаиос спечели мечтания спортен пакет, без да е плащал нито за един бай-ин.

Гръцкият покер играч, който работи в аудио-видео продуцентска компания в Гърция, все още обмисля кое спортно събитие да посети, но за страстен баскетбол фен като него финалите за НБА не са за пренебрегване.

„Най-вероятно ще посетя финалите на NBA заедно с шест или седем от най-близките ми приятели”, каза той.

„Това ще е добра възможност за нас да видим как Ле Брон и Уейд печелят първият си шампионат заедно.”

Генаиос вероятно ще трябва да намали броя на приятелите, които ще вземе със себе си, защото цената на билетите за първия ред достига до над $20 000 за брой.

Играй онлайн покер сега.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (35 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.