От любимите пунктове за залози до онлайн сайтовете

От малък обичам спортовете, като съм тренирал над 10 вида. Най-любим за мен винаги е бил футболът. Това е най-гледаният спорт в света, който се наслаждава на милиони почитатели по цялото земно кълбо.

Предполагам и вие като мен все някога сте се замисляли, че можете да прогнозирате даден изход на мач. Това е много често срещано, даже ще се учудя ако ми кажете обратното. Реших да пробвам, още като бях тийнейджър, и давах прогнози на приятелите си.

За мое изумление, голям процент от тях излизаха. Може би това беше и голямата ми грешка, че си повярвах.

След като навърших пълнолетие реших да опитам да припечеля някой лев като започна да залагам. По мое време бяха на мода фишовете с индиго, които бяха три на брой. Сега като се замисля, доста първобитно ми се струва, но това беше положението.

Попълваш, проверяваш, плащаш и пускаш. След това чакаш и следиш с нетърпение развоя на мачовете.

Какво се случи обаче като взех да играя? Нищо общо с това време преди този момент. Не можех да спечеля нито 1 лев. Направо се бях отчаял, явно просто съм голям карък. Когато не заложа и кажа прогноза, тя в 90% от случаите излиза.

Ако реша обаче да я играя и аз, шансът да позная и спечеля се свежда до 10%. Не знам защо, но това сочат фактите.

След време настъпиха малко по-модерни времена – започнах да правя онлайн спортни залози. Различното и разбира се по-удобно и хубаво там е това, че коефицентите са доста по-големи.

Също така не трябва да излизате и да се разкарвате до най-близкия пункт, а можете от вкъщи по всяко едно време да влезете в дадения сайт и да заложите. Обикновено и мачовете и залозите в Интернет са доста повече, отколкото в някой пункт на улицата.

Отделно има възможност и да залагате на всякакви състезания като на коне, на хрътки и какви ли още не.

FacebookTwitterLinkedIn
4.6/5 - (29 votes)