Отпушване на канали


Отпушване на канали и видеодиагностика

Реших тук да ви споделя какви страдания преживях с отпушване на канали в кухнята. Ние преди пет месеца правихме обновяване в къщи. Купихме качествени мебели и бяла техника, доста пари изразходихме , но всичко стана както гопланувах . Мечтата ми се осъществи. Както и да е, всичко се скапа , когато установих , че каналите са запушени. Ужас, изтръпнах.

А сега какво? Влезнах в търсачката и написах отпушване на канали. Много фирми се появиха. Една отпушва канали , друга отпушва сифони , третата незнам си кво, на коя да се спра . Избора беше много труден, предлагането голямо . Реших да опитам с малка компания от по- предна страница. Обадих се и тих мъжки глас вдигна. Каза, че до един час ще е на адреса. И вярно така стана.

Пристигна да диагностицира каналите, прави видеодиагностика на канали и снимки и открихме къде точно е затапен канала. Имах шанс , не беше голямо запушването. Бързо го оправи техника, пъха там някакви телове и джаджи и след 20 минути каза, готово е. Включи още енин път камерата за да ми докаже, канала е отпушен наистина. Няма да ви описвам радостта си, кухнята ми не пострада а канала отпушен. Водопроводчика си почисти всичко сам, събра си джаджите.

Другата хубава изненада бе с цената. Бях чела за доста лъжци в интернет, които искат после по 250 лева и много се бях уплашила. Със страх попитах, колко ми струва отпушването на канала. Няма да вярвате, само 80 лева. Имала съм късмет, че затапването на канала било не знам си как, а можело да е тежко. Не ме интересува, важното е, че бързо и лесно се отпуши канала и кухнята ми не пострада . Моята колежка има лош късмет с фирма за отпушване на канали.

Не стига,че ги чака 4 дена и само я мотаха, че днеска пристигат. Е дошли са най-после. Работили са 3 часа, мушкали кво ли не вътре в каналите, счупи ли си някакви уреди, които също останали в канализацията, голям ужас. Не успяли да отпушат тръбите, но пари им дължала. Абсолютен ужас.

Освен всичко друго оплескали цялата кухня и след бурен скандал си отишли. Естесвено няколко часа чистене мотане след тях си е за нейна сметка. Милата, беше скапана. Уж отпушването на канали е вече качествено, но вярно не за тази фирма. Толкова съм доволна, че при мен всичко се оправи срочно и лесно. Вече не ме е страх от отпушване на канали в къщи и мога само да похваля фирма Дитрос.

FacebookTwitterLinkedIn
The following two tabs change content below.
Коли под наем от летище София