Парфюм One Million на Paco Rabbane

Ако търсите да си закупите маркови и висококачествени парфюми един от най-добрите варианти е One Million на Paco Rabbane. Този уникален парфюм е предназначен за мъже, които обичат да притежават нещо наистина ценно.

Подходящ е за всички сезони и може да се пръскате с него дори след като сте използвали някаква друга мъжка козметика.Опаковката на този парфюм е наистина уникална и е типична за Пако Рабан, който обича лъскавите неща. Шишенцето наподобява кюлче злато, като цвета му наподобява този на ценния метал. Вдъхновението му за този дизайн на бутилката идва от една рокля, която той е направил през далечната 1967 г. предназначена за френската певица и актриса Франсоаз Харди.

Аромата на този неповторим парфюм първоначално е създаден от френската парфюмерия Givaudan. Тя е много популярна в Франция и всичките и продукти са гаранция за най-високо качество. Създаден под зоркия поглед на известните парфюмеристи Кристофър Рейнолд, Оливие Пешео и Мишел Жирард One Million има пикантен дървесен аромат. Главните му съставки са пачули, роза, канела, мандарина, мента и грейпфрут. В сравнение с други подобни парфюми с дървесен аромат One Million е малко по-сладникав, но това го прави още по-впечатляващ.

Ако се чудите дали аромата на този парфюм ще издържа достатъчно дълго време, нямате основания за абсолютно никакви притеснения. Пако Рабан е известен с това, че е експерт що се отнася до издържливост на аромата на парфюмите му. Едно напръскване е достатъчно, за да сте свеж през целия ден. Аромата му ще се усеща дори на следващия ден. Ако все още не сте пробвали този изящен парфюм просто отидете до най-близката парфюмерия, за да го изпробвате и да се уверите в невероятните му качества. Парфюма се предлага в разфасовки от по 30 мл 50 мл и 100 мл. За някои цената може да се окаже проблем, но за сметка на това тя е подплатена с невероятно качество от което няма да останете разочаровани.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (73 votes)