Парфюми ментета се различават по аромата

Парфюми ментета се различават по аромата си от оригиналните – миризмата им не издържа повече от един час. Внимателно огледайте при избора и за подаръци дали се различават и на цвят – често фалшификаторите използват мастило, за да докарат цвета на ментето, след което при пръскане по дрехите остават петна.

Погледнете и кутията на тези парфюми, в която идват, търсете правописни грешки, разлика в шрифта и грешно изписано лого. Оригиналните парфюми винаги имат кутии по мярка, никога не са опаковани в по-голяма кутия, а опаковката е луксозна и дискретна и за подаръци. Ако шишето не е гладко, а с мехурчета и капачката не приляга към флакона, значи тези парфюми са фалшификат.  Някои хора съзнателно купуват стоки менте, без да виждат нищо лошо в това.

Важното е тениската да е „Армани”, дънките да са „Гучи”, а маратонките „Адидас” и няма значение в кой нелегален цех с евтина работна сила са шити и кога ще отидат в кофата за боклук. Но истинското качество има своята цена. Над двадесет са различните марки парфюми от модна къща “Ланвен” са създадени в първите десетилетия на 20 век до първите години на 21век. Върху уханията на тези парфюми, лансирани от Жана Ланвен и нейните приемници в едноименната модна къща рефлектират тънката й чувствителност, майчинството, нежността, женствеността, красотата и финеса – ключови думи за душевността и характера на самата Ланвен.

Един от първите й парфюми “Arpege” е създаден от Ланвен през 1927 година като подарък за рождения ден на дъщеря й. Каран е световно известна със своите парфюми и различни други ароматни течности. Модерност, достъпност и свежест са сред ценностите на нейното парфюмерийно изкуство. Най-новият „писък” в това отношение е DKNY Women Energizing, пуснат на пазара през февруари 2011 година. В характеристиката за него четемследното: „Уханието на тези парфюми се фокусира върху енергията на Ню Йорк със своята весела, упойваща и чувствена композиция.

По-лек от оригинала, той е като един слънчев ден в Ню Йорк. Във връхните си нотки аромата е освежаваща комбинация от цитрусови плодове, ледено студена водка и доматени листа”. Каран проявява изключителен пазарен нюх, гъвкавост и откровеност към реалните потребности на клиентите и за подаръци.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (28 votes)
The following two tabs change content below.