Паулиньо приема офертата за 17 милиона паунда от Тотнъм

Паулиньо

Полузащитникът на Бразилия, ще се включи в редиците на Тотнъм, след трансфер за близо седемнадесет милиона паунда.Паулиньо заяви, че ще играе за Тотнъм през идния сезон. Той е приел офертата, която възлиза на 17 милиона британски паунда. Името му напоследък непрекъснато се свързваше с евентуален трансфер в Тотнъм и това не беше напразно. Той също бе заявил, че след края на Купата на конфедерациите, ще вземе окончателно решение, което ще помогне на бъдещето му. Играчът не скри, че към него е бил проявен интерес и от Интер, но само лондончаните са изпратили реална оферта, а от Интер по-скоро са искали информация за евентуалната му трансферна цена.

Самия Паулиньо споделя пред медииите: „От Интер също имаше интерес към мен, но само от Тотнъм получих истинска оферта. След като помислихме много добре за това предложение, ние стигнахме до решението, да бъда прехвърлен в такъв голям отбор. Всеки има нужда от нови и интересни предизвикателства и на всеки в живота идва такъв момент, в който той трябва да ги поеме.”

За изминалите 17 мача, Паулиньо е вкарал 5 гола с бразилската национална фланелка. Последният му гол беше много ценен, защото с него помогна на страната си да победи с 2:1 Уругвай в един от мачовете от груповата фаза на Купата на Конфедерациите приключила с титла за Бразилия.

В същото време от ръководството на Тотнъм гласят още няколко сериозни трансфера, тъй като целта на отбора през настоящия сезон остава висока и тя е задължително участие на „шпорите“ в престижния европейски турнир Шампионска лига. Припомняме, че през изминалия сезон Тотнъм бяха един от първите три отбора, докато напрежението не ги смаза и в последните два месеца намалиха рязко формата си и стила им на игра падна. Предизвикателството този сезон обаче се вижда по приемливо, тъй като отбора запазва голяма част от футболистите си, което неиминуемо ще доведе до добри резултати, резултати, който ще се запазят до края на сезона.

Тотнъм ще открият новия сезон 2013/2014 с наглед лесен мач с новодошлия в английската Висша лига отбор на Кристъл Палас. Коефициенти за срещата можете да видите още сега от английския букмейкър bet365.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (102 votes)
The following two tabs change content below.