По-приятно е с кола под наем в Марсилия

Марсилия е сърцето на Франция и е голям район. Това е втората най-населена община в тази част на света. Често този град е определян като втория по големина във Франция. Отправната точка на града е рибарско селище, а крайната точка на района е крайбрежната ивица. Географското положение е много добро, а климатът е отличен, за да се наслаждавате на почивката и скалистата крайбрежна зона, изпъстрена с малки фиорди на изток до Sainte – Baume. Северната част на Марсилия се свързва с планинските вериги Гарлабан и Етоал, чийто обхват е 1011 метра. Можете да видите различни места, чиято красота расте за да привличат посетители.

Като във всеки голям град колкото по-малко време се губи в придвижване от точка А до точка Б, то толкова по-добре. Да ползваш услугите на “rent-a-car” компания е правилен избор, т.к. наемането на кола в Марсилия е най-добрия начин за придвижване в града.

Градът е основан от гърците през 600г. пр.н.е. и е известен като търговско пристанище под името Марсилия. Времето на проучване на Марсилия все още е неясно. Всичко се случило поради обстоятелствата наложени от историята. Изучавайки пристанището на Фокеа просто опитват да открият средиземноморски залив в града. Поради тези аспекти градът е успял да се превърне във висока туристическа точка за посетителите. Хората могат да посетят града, за да се забавляват и наслаждават на традиционните пътеки, оставили отпечатък преди векове.[showmyads]

Културата и традициите са изключителни и различни от тези в другите градове. Регионалният център на културата е важен. Операта е важна, защото чрез нея градът привлича хора, които обичат да гледат пиеси и драми. От историческа гледна точка и музеят има пет важни картинни галерии, които хващат окото за всеки човек, който живее безгрижен живот. Можете да се наслаждавате на клубовете, барове и ресторанти, а също така и на кината. През 1803г. в Марсилия се полага началото на „последната неделя от ноември“. Имало е фестивал и това все още се празнува за любителите в пристанище Vieux (старото пристанище).

Докато се движите в Марсилия не е нужно да се тревожите за превозното си средство. За да се справите с този проблем можете да ползвате наем на кола, за да посетите града и да се наслаждавате на живота. Туристическата агенция може да ви предложи най-изгодните и ниски цени за посещение на желаното мястото. Градът може да се посети безпроблемно, защото можете да наемете кола директно от летището и шофьора да ви предложи някои добри възможности.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (58 votes)
The following two tabs change content below.