4 идеи за подарък за бременна приятелка

Подарък за бебе и бременна

Ако ваша близка приятелка е бременна, може би се чудите с какво да я изненадате. Макар че повечето хора не знаят какво да купуват, със сигурност има цял куп неща, с които да облекчите бюджета на бъдещата майка.

Проблемът с всичко, което е предназначено за бебета е високата цена. Всяка бъдеща майка знае колко голямо бреме е за семейния бюджет всичко, което трябва да се купи за малкото ? съкровище.

4 идеи за подарък, който да влезе в употреба

За да бъде подаръкът наистина полезен, трябва да се фокусираме върху това какво да купим, а не колко да похарчим. В опит да спестим малко пари, ние много често изпадаме в положението да купим нещо, което впоследствие няма да се ползва.

1. Козметика за бременни

Има цял куп козметични услуги за лице и козметика за коса например, които да купите за бременна майка. Една чудесна идея са кремовете, които се използват за нанасяне върху кожата на корема. С напредване на бременността кожата на корема се разтяга и причинява дискомфорт.

За късмет, на пазара се продават голямо разнообразие от кремове, които не съдържат никакви опасни и вредни за здравето вещества. Изборът от био продукти е впечатляващ, а в основата си всички те се правят от натурални масла и билкови екстракти, мед и други подобни.

На пръв поглед, един такъв избор може и да не ви се струва много добър, но всъщност бъдещата майка със сигурност ще го използва когато бременността започне да напредва във времето.

2. Ваучери за покупки

Много от големите онлайн магазини позволяват да закупите ваучери, които да похарчите за продукти при тях. Бъдещите майки много често са изправени пред ужасни разходи, а един подобен подарък от ваша страна може да им позволи да похарчат парите за това, което им е най-нужно в момента.

Идеята е в това, че никой няма да се чувства добре ако му дадете просто така пари на ръка, но на ваучерите, купоните и другите подобни разплащателни средства се гледа с други очи.

3. Дрехи за бременни

Всяка жена е доста придирчива когато става дума за облекло. Въпреки това, можете да подарите на своя бременна близка нощница, пижама, както и други домашни дрехи, в които тя да се чувства комфортно с напредване на бременността.

Вместо приятелката ви да облича тениската на съпруга си, защото не се побира в своята, можете просто да подберете женствено облекло, в което бъдещата майка ще се почувства привлекателна.

4. За бебето

Винаги можете да закупите за детето неща, които знаете, че ще влязат в употреба. Едно от тези неща могат да са памперсите. Те са изключително скъпи, а в същото време водят до доста сериозни разходи. Те са един от тези бебешки продукти, за които можете да сте спокойни, че със сигурност ще се използват.

Бебешка храна с голяма трайност можете да използвате също като подарък. Бурканчетата с пюре, които ще се запазят в добро състояние за следващите няколко месеца, както и сухото мляко са чудесна идея.

Ако пък не искате стоки, които да бъдат използвани и забравени, а да купите нещо, което да остане за детето, то един чудесен вариант е да разгледате т.нар. бебешки играчки в онлайн магазин Torbalan.eu.

Не забравяйте да бъдете практични

Независимо какво купувате, старайте се винаги да сте практични. В този ред на мисли, една торба с пелени може да е по-добра идея, отколкото някоя джаджа, за която изобщо нямате идея дали изобщо ще се използва. Друг вариант пък е някое забавно бебешко боди с оригинален надпис, което увековечено на снимка ще е повод за безброй усмивки, както към момента на детството, така и когато детето порасне.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (41 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.