Подаръци за кръщене – 4 интересни идеи

Уникални идеи за подаръци за кръщене от GiftBox.bg

Уникални идеи за подаръци за кръщене от GiftBox.bg

Кръщенето е един от най-красивите поводи в живота на човек. То е момента, в който си осигуряваме ангел – хранител, който да бди над нас във всяка една секунда. Този момент винаги бива съпроводен с поднасянето на подаръци. В зависимост от това на каква възраст е новият християнин, то ние подбираме правилната за него изненада.

Рамка за снимка – съхранете споменът от това неповторимо събитие

Рамката със снимка е уникален подарък за кръщене. Тя е онзи предмет, който позволява да съхраните споменът завинаги. Можете да подберете снимка и да я поставите в рамката. Така ще демонстрирате още повече старание и отношение.

А какво по-семпло и непретенциозно на този повод от красива рамка, съхраняваща един от най-важните моменти в живота на човек.

Красива статуетка на ангел или друго по ваш избор

Ако сте кръстница или просто ви предстои да присъствате на такъв тип празненство, то избягвайте да бъдете с празни ръце. Все пак нека не забравяме, че гостът е важно да покаже уважение, поднасяйки нещо, малко но със сантиментална стойност. Днес на пазара съществува истински коктейл от предложения, от които да се възползвате.

Предлагаме ви да заложите на кристална фигурка под формата на ангелче. Този сувенир би могъл да краси някой рафт или витрина за цял живот. Не е нужно да инвестирате цяло състояние средства, за да  заформите приятна изненада.

Икона – мил жест, който ще докосне сърцето

Иконата е изображение на светец, който присъствайки в сърцето или в дома ви, то той ще ви закриля през целия ви живот.

Едва ли съществува друг подарък, който може да ви развълнува толкова силно, колкото една прилежно опакована икона, поднесена с много любов, желание и старание.

Дрехи и облекло – един практичен вариант

Дрехите са често подарявани на кръщенета и много други поводи. Хората залагат на този вид изненада, заради това, че тук не е необходимо да се влага кой знае каква доза изобретателност и креативност.

Единственото, което се изисква от вас, е да проучите внимателно какъв е размерът на християнина и да закупите нещо, според ваш вкус и предпочитание.

Ако ни се доверите и изберете една от няколкото наши идеи за подаръци, то ние ви обещаваме, че заедно ще успеем да породим множество поводи за усмивки и добро настроение. Освен това подаръкът трябва да се поднесе с много любов, емоция и отношение – не забравяйте, че ако ги изпитвате отвътре, те никога не биха останали скрити за човека, на който сте подготвили така старателно своята изненада.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (86 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.