Полезни съвети при избора ви на магазин за онлайн доставка на цветя

Букетите и цветята са един от най-желаните подаръци за всяка една жена. Едва ли има дами, които да не се зарадват ако изненадващо видят красив букет на бюрото си или ако куриер им донесе цветята в дома.

Всичко това е възможно поради услугата доставка на букети, която все повече цветарски магазини предлагат. Тя става като влезете в уеб страницата на съответния магазин и от там поръчате това което сте решили. Преди да направите това е добре да разгледате уеб сайтовете на няколко отделни магазина, които предлагат услугата доставка на цветя и след като ги сравните да изберете този, който най много удоволетворява вашите изисквания. При избора си трябва да съблюдавате за следните основни неща:

Имиджа на магазина – търсете фирма, която се е доказала на пазара и за която има положителни мнения в интернет. Можете да отворите някой форум и да проверите какво пишат хората за тях. Ако положителните мнения преобладават значи сте попаднали на правилното място.

Сравнете цените на различните места – направете това с цел да намерите най-изгодното място от което да закупите избрания от вас букет. Все пак имайте в предвид, че цената съответства и на предлаганото качество.

Интерфейс на уеб сайта – изгледа на сайта е нещо много важно. По-опростените и приятелски ориентирани интерфейси винаги се предпочитат от клиентите. Цветовете трябва да са също приятни и да не дразнят очите.

Условия по доставката – запознайте се с информацията относно доставката която предлага цветарския магазин. Каква е цената и, колко време отнема обикновено, има ли опции за безплатна доставка и др.

Какви са предлаганите от магазина възможности за плащане на поръчката – обикновено повечето онлайн магазини предлагат най-разнообразни методи за плащане. Най-разпространени са плащанията с дебитни или кредитни карти, но можете да осъществявате плащания и посредством електронни портфейли или с наложен платеж при получаване на доставката. Преди да предоставите данните на картата си уверете се, че сайта е 100% сигурен.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (27 votes)