Популярно ли е seo

Популярно ли е seo в България?

Много собственици на уеб сайтове все още не са чували тази дума seo. Преди години притежанието на уеб сайт беше един вид престиж и url адресът  сайта се изписваше на визитната картичка, което показваше …  ето и аз съм модерен и мен ме има в интернета 🙂

В тия години фирмените сайтове не бяха толкова много и сайт с няколко повторения на ключовата дума в контента лесно се появяваше в резултатите на примитивните за времето си търсачки. С увеличаването на потребителите на интернет се увеличиха и уеб сайтовете, вече една фирма има по няколко домейна с надеждата че все един ще се появи в резултатите на вече по модерният google.

Закупуването на нови домейни с ключова дума присъстваща в домейна си е хитра стратегия, но достатъчно ли е това? Много от нас са сигурни че правилната титла и приятелски закупеният домейн не могат да помогнат кои знае колко за  успешната класация в google. Тук се налага използването на различни тактики и хитрости за да повишим резултатите си в търсачката, ето именно това е seo оптимизацията.

На въпроса популярно ли е seo то в България ще отговоря така: популярно е но не дотам. Мое мнение е че дори и уеб дизайнерите не са наясно каква е ползата от seo, а какво остава за горките собственици на малки фирми 🙂 Времената се променят интернет е вече толкова необходим колкото тока и водата, може би след година две всеки собственик на сайт ще знае ползата от seo оптимизацията. Благодаря на директорията за стати че ни дава прекрасната възможност да се оптимизираме лесно и качествено.

FacebookTwitterLinkedIn
3.8/5 - (82 votes)
The following two tabs change content below.