Правилният избор на гаражни врати

Много са факторите, които оказват влияние при избор на гаражни врати. Трябва да се съобразим с материала на изработка, необходимите защитни елементи, покритието, размерът на светлия отвор и т.н. Ако не знаете как да подходите и кой избор ще бъде по-добър, по-долу ще откриете някои полезни съвети.

  • Съберете колкото може повече информация. Влезте в някоя интернет търсачка и проучете всички подробности. Всички големи сайтове за гаражни врати предлагат изчерпателна информация за всеки модел, както и ценни съвети при избор и поддръжка на продукта. Те имат и галерии, в които са описани техническите параметри, цени и цветове на моделите. Всичко това улеснява избора Ви и дава възможност за сравнение.
  • Обърнете внимание на видовете материал, от който са изработени гаражните врати. Те могат да бъдат алуминиеви, стоманени, дървени и такива с фибростъкло. Всеки материал придава различна визия на гаражните врати. Например стоманените изглеждат по-индустриални и са по-издържливи. Ако се съобразявате с цената, по- евтин вариант са гаражните врати от фибростъкло и тези от еднолистова стомана, които нямат термоизолация.
  • Съобразете се и с цвета. Специалистите съветват да си купите врати с по- светло покритие. Особеност при по-тъмните врати е, че лесно поглъщат топлина, което води до деформиране в по-късен етап. Някои производители предлагат специална обработка на по-тъмните гаражни врати, което гарантира, че биха издържали на топлинни промени.

Гаражните врати на Хьорман се отличават с по-голяма здравина и не се влияят от промяна в атмосферните условия. Освен това са красиви и удобни. Хьорман е германска компания, известна със своя професионализъм. Всеки нов продукт се тества в реални условия, за да се проверят качествата му. Вижте най-популярните видове врати за гаражните помещения:

  •  Секционните гаражни врати са автоматични и се отварят вертикално нагоре. Тяхно предимство е, че заемат малко място, осигуряват по-голям отвор за преминаване и дават възможност да се ползва цялата ширина на гаража. Те не се влияят от промяна в климатичните условия.
  • Врати Berry с въртеливо-постъпателен ход са съчетание от перфектна визия, удобство, безопасност и качество.
FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (40 votes)