Преглед на някои маркови парфюми

Парфюми Lancome

Това са едни отлични женски парфюми и са високо в списъка на всяка дама, която желае да се чувства привлекателна и да ухае приятно. С голямото си разнообразие от продукти Lancome са си изградили репутация на едни от най-продаваните маркови парфюми. Най-популярния модел на тази марка се казва Miracle Forever и е чудесен пример за качество и изтънченост.

Angel на Thierry Mugler

Тези парфюми могат да ви накарат да се чувствате неземно. Със своя освежаващ ориенталски аромат ви кара да се чувствате още по-женствена и желана от всякога. Има нюанси на ванилия, сандалово дърво, пъпеши, праскови, сливи и цитрусови плодове. Един от най-добрите парфюми на пазара в момента.

Paris Hilton

Прословутата наследничка на веригата от хотели Хилтън проби с гръм и трясък и на този пазар. Нейните парфюми съчетават аромати на ябълка, дъбов мъх, прасковен нектар, жасмин, сандалово дърво и иланг-иланг. Някои от съставките му, като иланг-иланг и сандалово дърво са считани за афродизиаци така, че с този парфюм можете да завъртите главата на всеки мъж. Друго предимство е, че от скъпите дизайнерски парфюми нейната серия е една от най-достъпните във финансово отношение, защото е направена с по-лесно достъпни съставки.

Bvlgari

Една от водещите марки на пазара. Правят еднакво добри както женски, така и мъжки парфюми. Освен това са известни още и със своите часовници и слънчеви очила.

Christian Dior

Най-добрите им дамски парфюми са тези с аромати на цветя от различни флорални нотки, за да угодят на всеки вкус. Могат да се доловят ароматите на роза и жасмин. Срещани са в почти всяка тяхна модна линия без Christian Dior J’Adore. Парфюмите им със сигурност са едни от най-добрите на пазара и е любим на много дами по света. Един от най-добрите им модели е Pure Poison, който със своите аромати на зелена мандарина, арабски жасмин, ванилия и какао разпалва пламенни желания и събужда палещи чувства.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (58 votes)