През кой месец е най-добре да се извика ДДД фирма

Чували сте вече всички поверия, че паяците в дома ви носят щастие, хлебарките и мравките са символ на изобилие, а мишките на пари. Цялото ви суеверие обаче отдавна се е изпарило и искате само едно – да се отървете от всички хлебарки, бълхи и други вредители. Най-вероятно многократно сте пробвали да се справите сами преди да се предадете и да повикате на помощ професионална фирма за дезинфекция, дезинсекция и дератизация. А може би дори още се колебаете.

Различните вредители се активизират по различно време

Ако сте чакали твърде дълго преди да повикате професионална подкрепа и вече нищо не удържа злите хлебарки да се разхождат в банята, мравките в кухнята, а дървениците да си похапват от вас, докато спите, не губете повече време! Всеки момент е подходящ за обаждане на фирма за унищожаване на инсекти.

Ако искате да вземете профилактични мерки, най-добре е да знаете през кой сезон кои вредители са активни, за да се обадите навреме на ДДД фирма.

Пролет

Пролетта е знак за разбуждане на много и то неприятни инсекти – хлебарки, бълхи, кърлежи. Всички тези вредители се активизират и могат да превземат къщата ви буквално за часове. Сега е моментът да потърсите фирма за борба с  хлебарки и специалисти, които да напръскат против кърлежи.

Мравките също се появяват най-често в този период. Следете внимателно за тяхното появяване, защото тези насекоми са доста трудни за унищожение.  Те са най-адаптивните към отрови вредители след хлебарките.

Лято

Паяци, оси, мравки, ако не сте взели навременни мерки и бълхи – всички те ще живеят щастливо в дома ви, докато не им покажете кой е господарят. Ако преди ви се е случвало да имате проблем с тези вредители, обадете се на фирма за дезинсекция, дезинфекция и дератизация още в началото на лятото.

Есен

Наесен положението като че ли започва да се поуспокоява. Заплахата идва най-вече от дървеници и презимуващи вредители като мишки. Дори и да предположим, че с  мишките можете да се справите с добрите, стари капани, то с дървениците почти нямате шанс. Само специалисти от ДДД фирма могат да ви отърват от съдбата на блюдо за вечеря.

Зима

През зимата ви се струва, че хлебарките са изчезнали от самосебе си. Паяци не се виждат. И да се появи някой, вие го посрещате с метлата. Всичко изглежда спокойно. Може и да е така, но може и да не е. Наблюдавайте внимателно за следи от мишки. Нищо чудно, притиснати от студеното време, да са потърсили подслон и храна във вашата кухня.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (108 votes)
The following two tabs change content below.