Пяна за вана и нейните разнообразни предназначения

пенители за баняВсеки един от нас е попадал в момент на тревожност, умора, сънливост, психическо и емоционално натоварване, напрежение и ако щете скука. Именно тогава многообразните продукти, с етикет „пяна за вана“, ни подпомагат да преодолеем възникналия дискомфорт. Те са разнообразни, спрямо своето предназначение. А ароматите са далеч по-примамливи и пикантни, насищат сетивата ни с нотки на наслада, екзотика и плодово изкушение.

Пяна за вана с антицелулитно действие

Много от жените, които не успяват да тренират, по една или руга причина, се превръщат в заклети собственици на това така омразно притежание, а именно целулита. Той създава неприятното усещане у нас, че нещо не е наред и следва да бъде предотвратено. За наша радост и улеснение, на пазара вече съществуват продукти, които съумяват пълноценно да се преборят с появата му.

Пяна за вана с антицелулитно действие съдържа известния екстракт от Бръшлян, който се грижи за отстраняване на отпадните метаболни продукти и по този начин видимо подобрява външния вид на кожата. Тя е носител на характерния мирис на растителния екстракт, но освен това е носител на релаксиращо, успокояващо и тонизиращо усещане. При редовна употреба, този продукт активира лимфната циркулация.

Как да го използваме?

Флаконите, които можем да открием по веригите козметични магазини, най-често биват преназначени за двадесет вани. За да я приготвим, ни е необходимо количество, което отговаря на 10 мл., или по-просто казано две капачки от магичната отвара. За максимален ефект се прилага няколко пъти седмично, около 2 – 3. Като е препоръчително да останем потопени във ваната за не по-малко от петнадесет минути.

Водата, която приготвим, трябва да бъде с температура около 37 – 40 градуса, така се спомага за лесното разтваряне на лечебната смес и нейния интензивен и бързоскоростен ефект. След процедурата, ваната се изплаква с хладка вода, която отмива, останалите по стените и, частици. Продуктът е зелен на цвят. Често, след излагане на слънчева светлина, той би могъл да изгуби цветовите си характеристики, но това не ще се отрази на неговото качество.

Терапевтични продукти за вана

Това са козметики, в чиито състав присъстват единствено продукти от клас „био“. Освен, че почистват кожата до съвършенство и я зареждат също толкова, те ни подпомагат да достигнем чувство на благосъстояние. Изключително пенливи са като текстура, спомагат образуването на хиляди въздушни балончета, които още повече засилват ефекта на екзотика и блаженство. Ароматите са предимно лавандула, розмарин и иланг – иланг.

Тези продукти  биват обогатени с розмарин, който почиства кожата в дълбочина и кокос, чието действие е да омекотява и овлажнява. Препоръчвани са за всички видове кожа. Както и за мъже, жени и деца. Няма поставени ограничения в използването на пяната. Не съдържа ГМО, изкуствени оцветители и вредни химични съставки.

Каквито и продукти да си закупувате за вашите часове на наслада и удоволствие, е добре да сте наясно, че добрата пяна за вана е онази бутилка течност, която най-добре подхожда на вкусовите ви предпочитания и максимално задоволява и успокоява сетивата, дарявайки ги с нежност, спокойствие и релаксация.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (24 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.