Радка Кашева – един подходящ дом за възрастни хора

Радка Кашева е относително малък дом за възрастни хора в София, разположен е в столичния квартал Горна Баня. Капацитетът на Дом за възрастни хора Радка Кашева е 15 души, като местата са почти винаги заети, заради отличното отношение на управата на дома към настанените в хосписа възрастни хора – в лицето на госпожа Радка Кашева.

Дом за възрастни хора Радка Кашева

В Дом за възрастни хора Радка Кашева освен специалното отношение, на което се наслаждават настанените в дома, техните близки могат да се възползват и от изключително достъпните цени за настаняване в Дом за възрастни хора Радка Кашева. За разлика от другите домове за стари хора, в дом за стари хора цените са в пъти по-ниски, като това в никакъв случай не се отразява на условията, в който пребивават възрастните гости на хосписа.

За разлика от другите домове за стари хора, в Дом за възрастни хора Радка Кашева хигиената е на изключително високо ниво, като не се правят никакви компромиси в това отношение. Ежемесечните проверки от здравни и санитарни инспекции могат да докажат този неопровержим факт.

Дом за стари хора Радка Кашева се управлява от отлично подготвената госпожа Радка Кашева, като за нейните умения говори над 10 годишния й опит, доказал през годините неоспоримата й компетентност и отговорност при грижата, както за здрави, така и за болни възрастни хора. В този ред на мисли дома разполага с няколко души квалифициран персонал под стриктния надзор на госпожа Радка Кашева, която е лично отговорна за приятните моменти на всички настанени в дома за възрастни хора Радка Кашева.

Радка Кашева, както е името на дома за стари хора, разположен в Горна Баня представлява уютна триетажна къща. В самия двор на къщата е създадена красива и голяма градина, богата на цветя и зеленина. Невероятната гледка към върховете на планината Витоша и чистия въздух, който идва от нея допълнително подсилват ефекта на задоволство у възрастните гости на Дом за стари хора Радка Кашева. Приятните следобедни разходки в градината на дома са нещо, което рядко някой дом за стари хора предлага на своите обитатели, заради честата липса на градини в другите домове за възрастни хора.

Храната в „Радка Кашева” е съобразена със специфичните нужди на гостите на дома за възрастни хора, като същевременно е разнообразна и вкусна. 24 часовия медицински надзор от персонала на хосписа, гарантира здравето и сигурността на настанените в дома за стари хора гости.

Домът за стари хора Радка Кашева е напълно оборудван и подготвен за нуждите на своите обитатели, като разполага с перални помещения, сушилни, локално парно, както и с постоянна топла вода, за да отговори на очакванията на настанените в дома хора. При запълнен капацитет на дома към персонала се включват и помощен персонал, който се грижи за пълното и адекватно обслужване на нуждите на настанените в Дом за стари хора Радка Кашева.

Дом за възрастни хора „Радка Кашева е отлично подготвен и разполага с помощни средства за трудно подвижните възрастни хора, настанени в дома. В „Радка Кашева” ще откриете и множество забавления, от които да се възползват вашите близки, като например кабелна телевизия, радио, игри, както и удобна специално създадена за нуждите на възрастните хора трапезария.

Фактът, че Дом за стари хора Радка Кашева е относително малък, допълнително провокира неговия персонал да отделя повече грижи за индивидуалните гости, като се старае те да се чувстват щастливи и удовлетворени от грижите, които се полагат за тях.

Ако са ви омръзнали бюрокрацията и разправиите с държавните домове за стари хора или с големите частни такива, незаинтересовани от индивидуалните желания и нужди на своите гости, то обърнете се към Дом за стари хора Радка Кашева. Можете да посетите дома и да направите собствена изненадваща инспекция, когато пожелаете на адрес: София, квартал „Горна Баня”, ул „Равнище” 24 или да се свържете с госпожа Радка Кашева на телефони – (02) 956 90 49 и 0887 69 96 76.

Дом за стари хора Радка Кашева приема хора от цялата страна.

 

 

FacebookTwitterLinkedIn
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.
Луксозни коли под наем в София - SpeedyCars.eu