Радка Кашева – един подходящ дом за възрастни хора

Радка Кашева е относително малък дом за възрастни хора в София, разположен е в столичния квартал Горна Баня. Капацитетът на Дом за възрастни хора Радка Кашева е 15 души, като местата са почти винаги заети, заради отличното отношение на управата на дома към настанените в хосписа възрастни хора – в лицето на госпожа Радка Кашева.

Дом за възрастни хора Радка Кашева

В Дом за възрастни хора Радка Кашева освен специалното отношение, на което се наслаждават настанените в дома, техните близки могат да се възползват и от изключително достъпните цени за настаняване в Дом за възрастни хора Радка Кашева. За разлика от другите домове за стари хора, в дом за стари хора цените са в пъти по-ниски, като това в никакъв случай не се отразява на условията, в който пребивават възрастните гости на хосписа.

За разлика от другите домове за стари хора, в Дом за възрастни хора Радка Кашева хигиената е на изключително високо ниво, като не се правят никакви компромиси в това отношение. Ежемесечните проверки от здравни и санитарни инспекции могат да докажат този неопровержим факт.

Дом за стари хора Радка Кашева се управлява от отлично подготвената госпожа Радка Кашева, като за нейните умения говори над 10 годишния й опит, доказал през годините неоспоримата й компетентност и отговорност при грижата, както за здрави, така и за болни възрастни хора. В този ред на мисли дома разполага с няколко души квалифициран персонал под стриктния надзор на госпожа Радка Кашева, която е лично отговорна за приятните моменти на всички настанени в дома за възрастни хора Радка Кашева.

Радка Кашева, както е името на дома за стари хора, разположен в Горна Баня представлява уютна триетажна къща. В самия двор на къщата е създадена красива и голяма градина, богата на цветя и зеленина. Невероятната гледка към върховете на планината Витоша и чистия въздух, който идва от нея допълнително подсилват ефекта на задоволство у възрастните гости на Дом за стари хора Радка Кашева. Приятните следобедни разходки в градината на дома са нещо, което рядко някой дом за стари хора предлага на своите обитатели, заради честата липса на градини в другите домове за възрастни хора.

Храната в „Радка Кашева” е съобразена със специфичните нужди на гостите на дома за възрастни хора, като същевременно е разнообразна и вкусна. 24 часовия медицински надзор от персонала на хосписа, гарантира здравето и сигурността на настанените в дома за стари хора гости.

Домът за стари хора Радка Кашева е напълно оборудван и подготвен за нуждите на своите обитатели, като разполага с перални помещения, сушилни, локално парно, както и с постоянна топла вода, за да отговори на очакванията на настанените в дома хора. При запълнен капацитет на дома към персонала се включват и помощен персонал, който се грижи за пълното и адекватно обслужване на нуждите на настанените в Дом за стари хора Радка Кашева.

Дом за възрастни хора „Радка Кашева е отлично подготвен и разполага с помощни средства за трудно подвижните възрастни хора, настанени в дома. В „Радка Кашева” ще откриете и множество забавления, от които да се възползват вашите близки, като например кабелна телевизия, радио, игри, както и удобна специално създадена за нуждите на възрастните хора трапезария.

Фактът, че Дом за стари хора Радка Кашева е относително малък, допълнително провокира неговия персонал да отделя повече грижи за индивидуалните гости, като се старае те да се чувстват щастливи и удовлетворени от грижите, които се полагат за тях.

Ако са ви омръзнали бюрокрацията и разправиите с държавните домове за стари хора или с големите частни такива, незаинтересовани от индивидуалните желания и нужди на своите гости, то обърнете се към Дом за стари хора Радка Кашева. Можете да посетите дома и да направите собствена изненадваща инспекция, когато пожелаете на адрес: София, квартал „Горна Баня”, ул „Равнище” 24 или да се свържете с госпожа Радка Кашева на телефони – (02) 956 90 49 и 0887 69 96 76.

Дом за стари хора Радка Кашева приема хора от цялата страна.

 

 

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (81 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.