Регистрация на фирма

Регистрация на фирма

За да започнем свой собствен бизнес необходимо е най-напред да го регистрираме под някой вид на правна форма предвидена според Търговският закон ако искаме да работим в рамките на закона и да нямаме проблеми с него и с държавните служби. Това е единственият начин на работа, който ще ви осигури сигурност и по този начин безпроблемно ще печелите клиенти и успехи.

Бюрократичните процедури у нас за съжаление си остават много комплицирани и много дълги. Вместо да посветим времето и вниманието на развитие на нашият бизнес ние все по често се занимаваме с “висене” по гишета и опашки, чакайки късмета да не “грейне” и да успеем за свършим необходимата работа. Някога и по повече от 2-3 часа чакане не успяваме я да добием необходимата услуга.

Ако става въпрос за регистрация на фирма тогава решението на вашите проблеми е вече намерено, защото Емпреси ЕООД извършва всички необходими вслуги във връзка с вписване в търговският регистър и Вашата компания. Както вписването под определена правна форма се извършват и всички услуги свързани с промени в обстоятелствата във Вашето дружество и отразяване на тези промени в регистъра.

Всички въпроси относно услугата за регистрация на фирма можете да ги зададете и ще получите всички отговори и ще ви бъде разяснено всичко, което искате да знаете.

Затова се свържете с нас всеки работен ден от 09:00 – 17:00 часа, изпратете ни Вашите данни по имейл за да може вашето посещение в нашият офис всички документи да бъдат готови и по този начин всичко ще бъде подготвено и ще го чака само Вашият подпис.

Различните услуги варират между 20 и 350 лева в зависимост от това което Ви е необходимо, а посочените цени включват държавна такса, нотариус и хонорар за услугата.

Нашия екип от професионалисти с дълъг опит при регистрация на фирми на отлични цени ви очаква и сме на Ваше разположение за всички посочени услуги и съвети. Не се колебайте да ни потърсите още днес и да сбъднете своите бизнес мечти.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (94 votes)