Регистрация на фирма във Варна в 3 прости стъпки

Регистрация на фирма от СКК Делта

Процедурата по регистрация на фирма е комплексен процес, при който можете да подходите по два начина. Първият и доста по-лесен е да изберете да си сътрудничите с фирма за счетоводни услуги. Вторият, който обаче е доста по-сложен и доста по времеемък е сами да се занимаете с тази работа.

Днес ще ви обясним в няколко прости и лесни стъпки как протича процедурата по регистрация на фирма. Ето няколко от тези лесни стъпки, които трябва да следвате, за да организирате максимално добре поставената пред вас задача.

1-ва стъпка

На първо място трябва да измислите име на своята фирма. След това е важно да проверите в търговския регистър, дали вече някой не е регистрирал компания със същото име. Ако е така, то ще трябва да измислите друго, или просто да добавите някоя цифра след избраното от вас. След това е препоръчително да запазите името което сте харесали, въпреки , че се заплаща допълнително. По този начин вие си гарантирате, че друг няма право да регистрира фирма със същото като запазеното от вас име. След това е необходимо да изберете типа на дружеството. Дали ще правите регистрация на ООД, ЕООД, ЕТ и др.

2-ра стъпка

Изготвяне на документи като декларации, учредителен акт, протокол от общо събрание, спесимен и други. След като внесете определеният от вас капитал в избраната банка, ще трябва да добавите към комплекта с документи и удостоверението от банката.

3-та стъпка

Остава да се подадат документите в Агенция по вписванията и да чакате за одобрение. Срокът обикновено е в рамките на един месец.

В крайна сметка самата регистрация на фирма във Варна е нещо, което може да причини множество главоболия и проблеми за неподготвен в тази насока човек. Далеч по-лесно е да се възползваме от услугата регистрация на фирма, която множество счетоводни къщи във Варна предлагат. Така , нещата стават доста по-бързо, доста по-лесно, а цената за този тип услуги е изключително достъпна за всеки бъдещ бизнесмен или бизнесдама, които вярват в перспективите пред своят новосъздаден бизнес.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (67 votes)
The following two tabs change content below.
Ангел Евтимов а.к.а. thunder_go