Ревю на Nokia 500 от магазин за мобилни телефон Elitmobil

Без съмнение можем да кажем, че всеки един човек разполага с телефон и на определен период от време му се налага да го подмени по ред причини. Една от най-честите причини за закупуване на нов телефон е непрекъснатото усъвършенстване на мобилните апарати и все по-голямото им разнообразие и параметри.

Има няколко основни неща, които е хубави да знаете преди да закупите нов апарат и на първо място е информираността за новите оферти на пазара на мобилните телефони.

Тук е мястото да ви дадем малко информация за един от моделите, които са доста предпочитани заради това което предлагат, а това е именно новият смартфон Nokia 500. Той определено е модел на световно известната марка, който се откроява с голяма индивидуалност и функционалност за почитателите на новите технологии.

На първо място нареждаме фактора , че е смартфон с изключителен дизайн и то на невероятна цена, което никак не е за пренебрегване за да сте в час с модата и технологичните нововъведения. Несъмнено ще останете изумени от характеристиките на този модел сматфон, който притежава 16 милиона цвята, 2 GB собствена памет и възможност за добавяне на една от най-големите микро карти за смартфони от 32GB памет, операционна система Symbian Anna, като и шанс за настройка на Symbian Belle, навигация и още редица други екстри и приложения, за съвременния човек, търсещ необятни възможности.
Естествено, всичко хубаво не спира до тук, смартфонът разполага и с уникална пет мегапикселова камера, радио, органайзер, игри, MP3 плеър и много други програми, той е един малък компютър.

Определено този модел Нокия е сред големите открития, като тук говорим и да уникалната и неповторима литиево-йонна батерия, която издържа до 500 часа, Wi-Fi връзка, нова версия блутут, GPRS, процесор и иновативен ускорител. Това никак не са дребни и незначими параметри, който могат да ви радват наистина много и в никакъв случай няма да ви разочароват.

Информацията е взаимставана от ревюто на Nokia 500

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (31 votes)