Ревю на Samsung Galaxy S Duos

Samsung Galaxys Duos

Samsung Galaxy S Duos силно напомня на много по-обичания и популярен Galaxy S3, но е значително по-компактен: факт, станал възможен благодарение на много „по-олекотен” хардуер. Телефонът e с тегло  120 грама, което го прави лек, когато го държите в ръката си. Той разполага с 4-инчов TFT капацитивен сензорен дисплей със скромна резолюция от 480×800 пиксел. Като цяло дизайна на телефона е изчистен, материалите и качеството  на изработката са напълно задоволителни.

Galaxy S Duos  притежава 1 GHz Qualcomm Cortex A5 едноядрен процесор, версия Android OS 4.0, изключително ясен и лесен за навигация потребителският интерфейс. Има осигурена възможност за бърз достъп до Silent, GPS, Wi-Fi, save режим за икономия на енергия, task manager и много други.

За нуждаещите се от паралелна работа с две СИМ карти, телефонът предлага чудесна възможност за това. С двете SIM карти никога няма да пропуснете важно обаждане, а когато приемете повикване на едната sim карта, може да получавате текстови съобщения на другата.

В съответствие с новите смартфони на Samsung, Galaxy S Duos разполага с Wi-Fi, Bluetooth версия 3.0, както и  възможностите на 3G стандарта. Скоростта на пренос на данни добра, със стабилни трансферите през Wi-Fi, като имате възможности за Wi-Fi HotSpot.

Samsung Galaxy S Duos е осигурен със набор от стандартни услуги като часовник, аларма, органайзер, календар, гласови бележки и др. Също така предлага добри възможности от поддържани файлови формати, а потребителите могат да запазват файловете си в Google Cloud/съхранение на отдалечен сървър/.

Поддържането на A-GPS помага за вашето светкавично позициониране в работещ паралелно с приложението Google Maps. Опциите за навигация са изключително добри, с ясни и кратки инструкции и много опции за персонализиране, който го правят изключително лесен за употреба.

Samsung Galaxy S Duos разполага с 4GB вградена памет, допълнително може да я разширите с microSD до 32GB, за съхранение на по големи медийни файлове.

Основната камера на Samsung Galaxy S Duos S7562 е 5-мегапикселова с LED светкавица, при разделителна способност 2592×1944, което е впечатляващо за наличния хардуер. Интерфейса е почти същия като този на Galaxy S3, с бързи ленти от двете страни на визьора и лесно достъпни възможности за контрол. Качеството на изображението е изненадващо много добро.

Samsung Galaxy S Duos разполага със мощен музикален плеър, песните  може да ги организирате по различни начини, като най-интересното е Мюзик Скуеър, което дава оценки за качеството на звука, също така разполага с FM радио с RDS за бързо откритие на станции.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (46 votes)
The following two tabs change content below.

Moven

Latest posts by Moven (see all)