Събирайте информация преди да пускате залози

В последните години залаганията по интернет набират все по-голяма популярност в световен мащаб. Тази тенденция не подминава и България и в нашата страна също се забелязва ориентиране на играчите, особено по-младите към пускането на футболни залози по интернет.

Повечето хора обаче пускат залози само за удоволствие без непременно да търсят печалба. Те искат просто да изпитат тръпката от това да са заложили на някое спортно събитие и не отделят нужното време да съберат актуална и надеждна информация, която да им помогне да направят правилния залог. Това обикновено се дължи на факта, че хората или нямат свободно време да си намерят и прочетат тази информация или нямат желание да го направят и предпочитат за залагат само на късмета си.

Истински печеливши са онези играчи, които не пренебрегват този много важен за печалбата фактор. Информацията ви дава възможност да направите много по-добре обоснована и надеждна прогноза, която има и много по-голям шанс да се превърне в печеливша. Каква информация трябва да търсим, когато правим футболни залози:

На първо място след като сме си избрали среща, трябва да потърсим статистическа информация за изминалите срещи на тези два отбора. Това може да включва информация за актуалното им класиране в съответното първенство, представянето им в последните 6 или 10 среди, представянето им като домакин и като гост, среден брой отбелязани и допуснати голове, резултати от последните години между двата отбора в директни сблъсъци и много много други. Това е едната част на нещата от към чисто статистическата страна.

Друга много важна информация, която ни е необходима е актуалните новини и климата в отборите. Много важно е да сме информирани кои са контузените футболисти и до колко те могат да окажат влияние върху изхода на срещата. Дали има скандали около отборите, смяна на треньори, недоволни футболисти, които искат да напуснат или такива, които не им харесва, че са оставяни резерви.

След като съберем възможно по-голямо количество информация можем много по-обективно и трезво да пуснем прогнози, които да имат по-голяма вероятност да се окажат печеливши.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (94 votes)