Самолетни билети в последната минута

Седите си в къщи и безцелно разглеждате сайтовете за евтини самолетни билети. Дори отделяте внимание на определени дестинации – самолетни билети до Мюнхен примерно. И изведнъж! Пред очите ви се мярва уникално предложение – евтини самолетни билети до Франкфурт за полет, който тръгва след два дни. Сумата е толкова малка, че дори не се замисляте. Резервирате билетите, плащате ги и започвате да стягате багажа.

Да. Напълно е възможно да пътувате и по този начин. Това разбира се изисква определена нагласа.

Търсите си например евтини самолетни билети до Франкфурт. Не намирате и затова решавате да изчакате офертите в последната минута. Това е чудесно, но трябва да знаете, че може и да няма такива, т. е. може да не отпътувате за никъде. Освен това трябва да сте винаги подготвени – багаж, документи, всичко трябва да е подредено и вие да сте на стартова позиция. Така, когато се появи офертата за евтини самолетни билети до Франкфурт, ще успеете да се възползвате от нея.

Друг проблем е, че няма как да си резервирате място за нощувка предварително. Вие просто не знаете кога точно и дали ще пътувате. Затова може да се окаже, че имате евтини самолетни билети за Мюнхен и никаква представа къде ще отседнете. Това не е никакъв проблем за вас? Чудесно! Остава само да се наслаждавате на полета си.

Когато търсите самолетни билети, вие си избирате компания, цена, време на излитане и на пристигане. Когато търсите самолетни билети в последната минута, вие избирате евтиния вариант и нищо друго. Ако сте по-претенциозни, може би не е добра идея да пътувате по този начин.

Намирането на оферта за самолетни билети в последната минута е голяма доза късмет. Не обичате да разчитате на него? Тогава търсете по-навреме евтини самолетни билети за Франкфурт или самолетни билети за Мюнхен, преглеждайте дати, информирайте се и се възползвайте от предложения в последната минута само, ако ви попаднат. Целенасоченото им търсене изисква много време, добро познаване на големите сайтове и добра стратегия за получаване на информация.

Всъщност, ако трябва да бъдем честни, това е необходимо винаги, за да се сдобиете със самолетни билети на максимално добра цена. Просто обмислете покупката в последната минута и ако не сте готови за приключения, се откажете.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (38 votes)