Samsung Galaxy NOTE3 SM-N9005 – Когато става дума за добри таблети

samsung galaxy notes3

Във време, когато технологиите се развиват и обновяват със скоростта на светлината, каквито са нашите, дори децата разбират от техника, и знаят кое е хубаво и кое не. Ако преди 10-20 години, детството на децата минаваше в игри на открито, то днес младото поколение е закърмено с технологиите – сигурно няма дете на възраст 6-7 години, което да няма компютър, мобилен телефон, лаптоп или таблет. Това е най-голямото доказателство за технологичното време, в което живеем.

И тъй като всеки иска да е модерен, особено когато става дума за техника (телевизор, компютър, мобилен телефон и т.н.), идеята ми днес е да Ви запозная с един таблет от ново поколение, а именно Samsung Galaxy NOTE3 SM-N9005.

Моделът е с процесор Qualcomm Snapdragon 800. Работната честота на този четири ядрен процесор е 2.3 GHz. Оперативната памет, с която Samsung Galaxy NOTE3 SM-N9005 е 3 GB, като видео картата също използва споделена от тази памет. И като споменах видеото, трябва да кажа, че контролерът за него е H.264.

Капацитет на твърдия диск на този таблет е 32 GB, като той притежава и слот за micro SD карти, с капацитет до 64 GB.

Samsung Galaxy NOTE3 SM-N9005 има вграден Bluetooth, чрез който може да се свързвате с различни устройства. Има също вградени микрофон и две камери. Предната, която е предназначена за провеждане на видео разговори, е 2 MP, а задната е 13 MP, и има автофокус.

Таблетът, за който Ви говоря днес, има два USB порта – по един от типовете 3.0 и 2.0. Към интерфейсите му спада също и жак за слушалки или колонки.

Благодарение на Accelerometer-а, който притежава Samsung Galaxy NOTE3 SM-N9005, ориентацията на изображението на дисплея се обръща така, както е обърнат самия таблет. Има също и сензор за близост, такъв за жестове, и един, който измерва влажността на въздуха. Samsung Galaxy NOTE3 SM-N9005 има също жироскоп и електронен термометър. Наличен е и Hall sensor.

Какво още мога да Ви кажа за Samsung Galaxy NOTE3 SM-N9005? Той има GSM модул, и GPS. Литиево-йонната му батерия ще поддържа таблета в режим на работа до 9 часа, без да е нужно да я зареждате отново. Теглото му е само 168 грама, а операционната система, с която се предлага Samsung Galaxy NOTE3 SM-N9005, е Android.

Дисплеят на днешния модел таблет е 5.7 инчов, а резолюцията му е 1920 х 1080. Таблетът е черен на цвят, а гаранцията му е 2 години. В сравнение с масовите таблети, които се предлагат на пазара, цената на този е доста висока. Обаче хората, които разбират от техника, и избират таблет според характеристиките му, ще разберат защо цената неговата цена е толкова висока.

Samsung Galaxy NOTE3 SM-N9005 е таблет от ново поколение. Ако желаете да научите повече за него, за характеристиките, функциите и възможностите му, посетете онлайн магазина www.notebook.bg. От там също може и да си поръчате Samsung Galaxy NOTE3 SM-N9005 и ще го получите с безплатна доставка, в рамките на цялата страна. Освен това, ако нямате възможност да го платите в брой наведнъж, но много държите да притежавате точно този таблет, Вие може да го вземете и на изплащане.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (81 votes)