Хамали – няколко съвета как да избираме фирми за преместване

Хамалски услуги - как да избираме гфирми

Как да намерите почтени хамали след като имате прекалено много семейни ценности? Търсете фирми за този вид услуги, които имат офиси из цялата страна.

Проверете статистиката на избраната от вас организация.

Колко от нейните клиенти са останали доволни и по колко премествания извършват на година? Също така проучете от колко време тази компания предлага такива услуги и ги попитайте колко шофьори и камиони имат.

Дали техните служители, които изпълняват услугите притежават лиценз? Обучени ли са правилно? Дали тяхната фирма наема лица за този вид дейност, които се явяват под изпълнители? Ако е така, тези под изпълнители сертифицирани ли са или още не?

Проверете дали фирмата за хамали предлага всички видове услуги като: пакетиране, разопаковане, съхранение, почистване и още много други хамалски услуги. Важно е да знаете вида и размера на застраховката с която разполага конкретната организация избрана от вас.

Ако случайно нещо ваше се повреди или изгуби по време на преместването вие трябва да знаете какво ще бъде вашето обезщетение. Доста фирми за хамали не покриват минималните стандарти за застраховка на имущество.

Преди наетите от вас хамали да тръгнат да товарят вашите неща проверете техните камиони и микробуси дали имат логото на фирмата и дали са почистени добре отвътре.

Ако разполагате с доста антики и семейни ценности след като ги поставите в кашон го снимайте и оставете подробен списък какво има в кашона.

След като направите това може да опаковате вашите неща и да ги предадете на избраните от вас хора за да ги пренесат. Ако искате можете да попитате фирмата за хамали дали могат да ви изпратят доверен човек който да ви помогне с опаковането на вашите неща.

Някои фирми за хамалски услуги в Пловдив и София предлагат такива услуги, а те не са много скъпи.

Така от една страна ще спестите време, а от друга изпратеният служител ще опакова вашите неща професионално и те ще са готови да потеглят, вместо вие да се занимавате – в крайна сметка именно това е работата на фирмите за хамалски услуги в София, Пловдив или където и да било, така, че се възползвайте.

В крайна сметка никой не може да си купи още време от живота и следва да пазим достатъчно добре своето, за да го ползваме за приятните неща.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (38 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.