Създай електронен магазин – бързо и лесно!

Изработка на електронен магазин. Струва ви се трудно, нали?  Днес вече не е така. Не е необходимо да разбирате от програмиране или да пишете някакви сложни кодове. Ако изграждате електронен магазин за първи път тази статия е точно за вас.

В днешния свят всеки бизнес трябва да бъде представен в Интернет и поради това се нароиха редица фирми,  специализирани в бързото и лесно създаване на електронен магазин с цялостна концепция специално за Вас.

Така при създаването на електронен магазин имате само три основни стъпки:

  1. Изберете име и домейн, подходящо за вашия електронен магазин.
  2. Избора на хостинг е много важен, защото може да е такъв, че сами да се оправяте след това или да изберете такъв, който да е платен заедно с електронния магазин и да включва 24 часова поддръжка.
  3. Избор на платформа за изработване на електронен магазин. Трябва да решите дали да бъде с някоя безплатна система, която след това да си играете да променяте и превеждате или писана специално за вас. Все по-често в България се избира някоя специализирана фирма за изработка на електронен магазин, която има готова CMS система с лесен админ панел.  Често те предлагат като бонус безплатен хостинг, включена поддръжка и оптимизация, което си супер идея за да не губите ценно време.

Създаване е само първата стъпка, за да има успешен електронен магазин.  След това трябва да започнете да го популяризирате и оптимизирате за търсачките. Да му добавяте различни функционалности бюлетини, нюзлетри, социални плъгини, модули за топ продукти, колички, различни методи за плащане и така нататък с което още повече се вижда предимството на тези фирми, който предлагат постоянна поддръжка.

За да е успешен вашият електронен магазин той трябва да бъде изграден като цялостно решение. Да имате концепция още от начало и да обвържете всеки един от гореописаните елементи. Те са просто една брънка от общия ви успех.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (55 votes)
The following two tabs change content below.