Секс диета

Не разбирайте погрешно заглавието диета, това не е лишаване от секс. Точно обратното се има в предвид. Знаете ли защо сексът помага и как на отслабването?

Ще споделя няколко научни изследвания с вас и дано ви бъде интересна тази диета. Важното е да пиете достатъчно вода за да не се обезводните, особено през летните месеци!

Сигурен съм, че всички сте чували за научно доказания факт – ако мъж гледа женски гърди за 5 мин., това се равнява на 20 минути каране на колело. Факт е мъжете обичат да гледа женски гърди. Но кое е това което ги кара да изразходват енергия без дори да се помръднат. В човешкия мозък има милиони нервни окончания които се активизират по различни причини, в последствие се провокират химични процеси в организма. Точно тези химични процеси са виновни за използването на толкова много енергия. Тя е необходима за да протекат определени процеси. Та било и процеса да е възбуда.

При жените ситуацията е малко по различна. Те трябва първо да бъдат стимулирани, за да се активизират процесите, тогава можем да кажем, че диетата работи. Или с други думи една дама трябва да се възбуди, след това процеса на химични реакции става по силна от колкото при мъжа. До тук не говорим дори за секс, а само за самата възбуда. Тя е един химически процес в човешкия организъм, чрез които се отделят хормони на удоволствието.

Следва и точка две от диетата – самият акт. Хубаво е по време на сексът и двамата партньори да са възбудени и еднакво активни в сношението. Диета по този метод е успешна ако я прилагате 5-6 пъти в седмицата. Как иначе? Вие се движите, протичат всякакви процеси в организма ви. За всичко това е нужна енергия. А от къде тази енергия? Разбира се всеки човек има запаси от енергия в организма си. При някои хора те са в повече. Лошо е, когато жените се притесняват от телата си и това пречи на сексуалният им живот. Те не могат да се отпуснат психически и правят машинално всичко, дори понякога без да изпитват удоволствие.

Не бъдете песимисти, по отношение на предложената диета. Тя е изпитана и работи. Защо да ходим да се хабим във фитнеса или на стадиона, след като вкъщи може да го направим. Това е диета са всички човек без ограничения във възрастта, пола и здравословното състояние на човек!

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (76 votes)
The following two tabs change content below.