SEO & SEO копирайтинг

Един от най-значимите аспекти на процеса СЕО оптимизация е т.нар. СЕО копирайтинг. Наред с link building стратегията и onPage оптимизацията на вашия уеб сайт, то това е един ефективен начин за осигуряване на качествено и добре структурирано SEO съдържание за вашите проекти.

Все повече хора предлагат услугата „СЕО копирайтинг” като често обаче не знаят какво точно значи това. Най-честата заблуда е, че просто трябва да пишеш статии и съдържание като цяло, което да не е дублирано. Всъщност СЕО копирайтинг понятието включва голям набор от компоненти, като:

  • Процентно насищане на ключовите думи в съдържанието
  • От участието на думата „копирайтинг” следва да заключим, че текстът трябва да бъде убедителен за потребителите по своята същност
  • Правилното разположение на думите в текста, тяхното комбиниране и подреждане
  • Добавянето на снимков или видео материал по подходящ начин
  • Структуриране на самото съдържание, което да осигури интереса от страна на потребителя
  • Bold, Italic и H тагове, които да допринесат за подчертаването на ключовите понятия в материала
  • Избор на грабващо и релевантно заглавие
  • И т.н. и т.н.

Доброто СЕО не може без СЕО копирайтинг или поне без него процеса ще е далеч от пълен, като той е от огромно значение за силно конкурентните ниши, в които сте решили да подобрите своето класиране.

Като SEO копирайтър много хора ме търсят, за да предоставям бързо създадено и качествено, ясно като послание и съдържание ефективна структура за търсещите машини и хората. Най-добрите СЕО оптимизатори у нас са пределно наясно, че само с публикуване по разни директории за линкове не се постига почти нищо, тъй като това е твърде стар метод и вече е доста неефективен заради ниската стойност на линковете от подобни места. Вместо това те разчитат на създаването на огромни мрежи от ресурси, а именно услуга СЕО копирайтинг е начинът да направят това.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (78 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.