Сериали.com с нова визия!

Здравейте приятели и почитатели на турските сериали. Изминаха вече няколко месеца от създаването на вашият любим сайт за турски сериали. Още от самото си създаване, ние се опитвахме да ви предоставяме колкото се може по-бързо епизодите на турските сериали, които се излъчват по телевизията и които вие навярно сте нямали време да гледате.

В самото начало епизодите, които се качваха в сайта ни за сериали да си признаем честно – не бяха с перфектното качество. Но с течение на времето ние от Сериали.COM направихме всичко възможно да подобрим значително качеството на вашите любими турски сериали като Листопад, Златната Клетка, Малки Тайни и т.н.

Обаче имаше едно нещо по сайта, което поне на нас не ни харесваше и това беше неговата визия. Дизайнът му беше съвсем семпъл, без нищо открояващо. Точно това ни провокира да измислим друг, по-приятен за окото дизайн и разбира се – на вас също да ви харесва и да се чувствате по-приятно и комфортно докато гледате вашите любими турски сериали.

Вече можем съвсем спокойно да се похвалим, че визията на Сериали.COM е изцяло променена и е направена според вашите нужди. Не сме забравили да оставим Фейсбук страничката си, както и формата за и-мейл абонамент с които бързо и лесно да сте информирани, когато публикуваме следващата серия от вашият любим сериал.

За момента някои епизоди липсват, но ще направим всичко възможно да ги върнем колкото се може по-бързо. За ваша радост обаче можем да ви съобщим, че само при нас можете да гледате последните епизоди от турската сага Листопад. При това епизодите се качват с отлично качество на картината и звука.

Но да не ви занимаваме повече да четете. Влизайте в Сериали.COM, пуснете си любимият ви сериал и се наслаждавайте.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (89 votes)