Що е то бързи кредити и имат ли те почва в нашата действителност?

На пръв поглед и ако не е запознат, човек може да си каже „да бе, да, къде дават пари за един ден”. Звучи наистина прекалено добре и прекалено нереалистично да ти трябват спешно пари и някоя банка да ти ги отпусне още на същия ден.

Но е вярно. Става въпрос за бързи кредити, които се отпускат наистина за изключително кратък период от време и за които не се изискват почти никакви документи.Ако досега не сте се възползвали от този тип кредитиране, може би ще ви е от полза да узнаете, че благодарение на този вид заеми можете да „спасите” положението, ако имате нужда от малка сума пари.И така, какво представляват този вид кредити и как можете да се възползвате от тях?

Бързи кредити от www.agbfinance.com са вид потребителски кредити, които се отпускат на хора, които имат собствени доходи, пълнолетни са и могат да погасят заема си в срок.

[showmyads]

Тъй като отпусканите суми са в малък размер ( от 1 до 1000 лв. ) не се изискват допълнителни гаранции, нито подробно разследване на кредитната история на клиента. Като някакъв вид гаранция за заема банковите и небанковите организации изискват малко по – високи от обичайните месечни лихви, но това не е в голямо утежнение като се има предвид, че отпуснатите бързи кредити се погасяват за кратък период от време.

Кандидатстването за заема е изключително опростено и улеснено – това, което е необходимо да направите е да изберете финансова организация и да подпълните формуляр за кандидатстване, в който да посочите желаната от вас сума, периода на погасяване и да изпратите попълнения формуляр на и – мейла на съответната финансова организация. Отговор за това дали сте одобрени или не ще получите в рамките на 20 – 30 мин ( в зависимост от банката ), а ако сте одобрени вашите бързи кредити ще са при вас до края на работния ден.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (75 votes)