Стилни хотели в Италия

Италия е страна, която всеки свързва с различни неща – някои я свързват с паста, други с скутерчетата Веспа, трети с италианските футболни отбори. Има едно нещо обаче, което е станало неизменна част от идеята за тази страна и това е стилният дизайн. Не само по отношение на модата, но и по отношение на сградите и съвременните продукти и услуги.Италианският вкус на много места се счита за ненадминат еталон на изящество и красота. Ето защо едно от посещенията на тази страна може да бъде свързано с отсядане в някой от най-модерните и красиви хотели в нея. Страната изобилства с такива и изборът е много труден, но все пак селектирахме два от хотелите, които си струва да бъдат видени и усетени на живо.

Хотел Рипа, Рим

Когато сте на почивка, екскурзия или бизнес пътуване в Рим, можете да отседнете в някой от наистина огромния брой класически тип хотели. Но можете да кривнете от утъпкания път и да си изберете нещо по-специално. Един от начините за това е да резервирате стая в хотел Рипа. В него модерният минимализъм успява да победи и най-богато украсените хотели.

Хотелът е бутиков и е разположен в района Травестере. Разполага с 180 стаи и може да се похвали с наличие на собствена шумоизолирана дискотека. Удоволствието да отседнете в този модерен и изискан хотел ще ви струва около 200 евро на нощ.

Гранд Хотел Савоя, Генуа

Гранд Хотел Савоя е 5-звезден хотел в историческия квартал на Генуа и се намира в непосредствена близост до няколко зимни ски курорта. Хотелът е много удобно и стилно място за отсядане, като в него има една изненада за любителите на Барби.

Хотелът предлага удоволствието да се отседне в специален апартамент, посветен на Барби. Пространствата и мебелите в стаята са решени изцяло в розово и бяло и всичко изглежда като извадено и уголемено от къщата на кукла Барби. Стаята разполага с една огромна двойна спалня и с голям портрет на Барби над нея.

Пространството е разработено в специално партньорство с компанията, създала легендарната кукла, Mattel. Предупреждаваме ви, че розовото в тази стая може да ви дойде в повече.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (41 votes)
The following two tabs change content below.

Ivanov

Latest posts by Ivanov (see all)