Страх от обвързване

мъже и жени

Кога изпитват мъжете страх? Дали само тогава, когато са слаби, самите те? Когато се чувстват неуверени , тогава и връзката довежда до край. Рано или късно, те напускат своята половинка и търсят да си утвърдят характера някъде другаде.Затова жени, не се величайте, не се правете на мъжки момичета и не очаквайте от мъжете свръхестествени сили, а ги приемете и ги оставете да бъдат мъже. Да не забравяме, че и те си имат своите слабости и тревоги. Все пак жените са представителки на нежният пол и те самите трябва да се държат като такива.

Независимо от професията, жената не бива да губи своята женственост. И ако не искате жени да прекарвате сами нощите си, не правете от мухата слон, а приемайте нещата по повърхностно. Не ангажирайте вниманието си с дреболии, какво точно е казал мъжът до вас, какво е искал да каже и т.н, а се забавлявайте на неговият характер и грешки. Как започвам първата връзка? Трябва да заговорим, трябва да кажем нещо, което да е хем, забавни хем леко да загатва, например любовен смс от мъдрисимо, с който да привлечем внимание.

Това е най-лесното всичко е още в начало. Но в последствие като разберем, че не може един човек да бъде безгрешен, да ни чете мислите и винаги да се разбираме, решавам за сега да прекратим това. След това пробваме с втори, но виждаме пак същото. До някъде всички хора сме еднакви, без значение мъже или жени, а когато се водят някакви спорове по отношение на това кой е по-хубав всички тези неща за мен за излишни и безсмислени.

Въпреки че хората си приличаме, често у нас се намират някакви много малки разлики, които за нас се оказват доста раздразнителни. Точно тях трябва да не си приемаме много навътре защото няма смисъл. Ако всеки път се караме и за най-малкото разбира се че разделим. Няма мисъл от такива дребнавости. Точно поради тях някои хора се страхуват да се обвържат. Ето няколко съвета за подобни хора от мен:

  • Красивото в света и всеки човек е че не идеално
  • Понякога собствено мнение, с което обаче не виждам истински съществените и важни неща в живота, които най-много ни радват
  • Вместо да се чудиш как да се промениш и как да мислиш, остави човека до теб да те промени
FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (109 votes)
The following two tabs change content below.

starsky

Latest posts by starsky (see all)