8 типа мъже, които привличат жените – част 1

Искате да разберете кои са типовете мъже и защо жените ги обичат? Ето малко размисли по темата за типовете мъже:

1. Лошото момче(опасен), някой около който е опасно винаги.Лошите момчета могат да бъдат от различни типове, от гангстери до скейтъри и „рок енд рол“ музиканти. Тези момчета най-често се правят на корави винаги когато могат , обличат се като лоши, говорят лошо.Те пушат, пият, имат татуировки и винаги демонстрират, че са от другата страна на закона, а майка ти няма да одобри това.Примери за подобен тип мъже: Томи Лий, Мики Рурк, въобще всеки тип на мотор. Защо жените харесват този тип мъже?Има някакво странно усещане когато си с човек, който твърди че всичко може да се случи при него.

Много от тези мъже често бият приятелките си, а понякога и се одбиват до затвора. След това жените казват:“Той направи грешка, но аз го обичам“. Невероятното е, че тези мъже винаги контролират жената до себе си защото са твърде силни личности.Препоръчвам в случая, ако искате купете си мотор, направете си татуировка и го раздавайте мъжкар, но не правете глупости за които ще лежите в затвора.Това е типа на едни от най-магнетичните мъже и жените се чувстват на гребена на вълната, защото симислят, че са се отървали от сивото ежедневие.

2. Авантюриста (забавен, смел)– това са хора около които е забавно да си.Те винаги търсят новото предизвикателство, обичат да карат сноуборд, да сесъстезават, да скачат с бънджи или с парашут. Сетихте ли се вече за Индиана Джоунс или Джеймс Бонд. Те са безстрашни. За разлика от лошите момчета те не се правят на лоши за да се почустват по добре, а по-често приемат сериозни предизвикателства, дори ако има  вероятност да си счупят главата от някоя скала например.Характеристиката им е доста  пшодобна на първия тип момчета, но за разлика от тях тези много рядко биха посегнали на жената до себе си.Жените обичат да са около тях, защото имат чувството че всичко, което им се случва е един вид приключение.

При авантюристите не очаквайте да сте единствена жена, защото вероятно ще има и други.Те са по бързите неща и по бързите жени.Странното е че жените им знаят за другите им връзки, но ги толерират. Те са и много забавни, никога няма да скучаете с тях.Те са непоправими оптимисти, който жените обожават. Повечето от тези мъже изневеряват на жените си, пример за такъв човек е Хю Хефнър(собственик на „Playboy“).

3. Съблазнителя (секси) – това са мъже, които са чувствени и секси, но също така карат и жените около тях да се чувстват секси. Съблазнителите са всичко за жените. Те разбират напълно желанията на жените. Те сякаш са били жени в минал живот или нещо подобно. Другите мъже трябва да се учат и да се борят за да разберат жените, докато съблазнителите знаят прекия път към тях.За повечето мъже съблазнителите изглеждат странни птици дори понякога ги бъркат с хомосексуалисти, защото правят неща далеч от разбирането на останалите мъже.

Гледали сте филма Дон Хуан Де Марко с Джони Деп, този филм е наръчник за съблазнители, защото Дон Хуан може да гледа на света единствено през неговата романтична перспектива, която обаче е магнит за жените. Мъжете от този тип постоянно се опитват да накаратжената до тях да се чувства добре и доволна. Отрицателното при тях обаче е, че щом получат това което искат (секс), те си тръгват. Разбира се може да се върнат за една романтична вечер при вас, но това няма да се случи в дългосрочен план.

4. Артистът (емоция) – тези мъже влияят на чувствата а жените, те са леко загадъчни и доста странни. Защо ли Бари Уайт караше жените да падат в несвяст по време на концертите си?Защо ли си падат и по интровертни типове като Кърт Кобейн?Вярвам, че oтговорът се крие в женската психика. Жените обичат предизвикателствата, а също така обичат да помагат на хората. Артистът е комплексирана и сложна личност и се нуждае от разбиране, грижи и обич. Жените ги обичат, защото около тя те се чувстват значимии знаят, че дори да са ниско оценени бяз тях артистите не могат.Артистите са художници, поети ,артисти и т.н.

Повечето от тях виждат по различен начин света около нас, когато погледнат към примерно към дърво, те сякаш го чувстват по различен начин, те виждат цветове, подушватмиризма, разчитат на всичките си сетива за разлика от другите хора.Жените разбират експресиите на артиста по-добре отколкото някой друг мъж би могъл да напраави това, именно за това те са силно привлечени от него.Артиста има нужда от някой, който го разбира и винаги се намира една жена,която да има нужда да разбира някого.

Повечето артисти не контролират жените си, защото им е трудно да контролират и себе си.Те са неорганизирани, никога нямат представа за времето и пр. Ако искате да ставате такъв мъж, по-добре съчетайте изкуството с други аспекти от живота си за да успеете да балансирате и да не откачите напълно.Друго характерно за артистите е недоброто им здравно състояние. Те сякаш са изскочили от някоя сълзлива драма.

към втора част на 8 типа мъже, които привличат жените

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (65 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.