8 типа мъже, които привличат жените – част 2

Продължение на 8 типа мъже, които привличат жените- част 1 е настоящата публикация озаглавена 8 типа мъже, които привличат жените- част 2.
5. Успелия тип (материален) – те предлагат страхотен начин на живот и стабилност, напоседък все по ценени от жените неща. Успелия мъж доставя пари и стабилност вкъщи, повечето жени се опитват да намерят някой такъв и да се оженят за него. Начинът да покажете, че сте успял мъж е да карате хубва кола, да живеете в хубава къща, да я водите в скъпи ресторанти на вечеря, а също така да и правите скъпи подаръци.

Тези мъже работят като лекари, адвокати, брокери, финансови консултанти и т.н.Обикновенно тези мъже доминират във връзката, те имат нужните умения за да сеизкачат по стълбичката на успеха, но също така могат да ги използват и във връзката си, за да наложат властта си. Жените ги обичат, защото те предтсавляват завършен от материална гледна точка мъж, към койтовсички се стремят. Отрицателното в случая е, че този тип мъже най-често прибягват до услугите на компаньонки.Ако сте успял мъж е лесно, ако пък не сте и искате нещата да се променят образовайте се.

Ето едно предупреждение: Повечето мъже се опитват да се представят като успели, когато за първи път срещат някоя жена, купуват и питиета, вечеря и т.н.Това автоматично казва на жената „стой настрани от секса с този мъж“, другия проблем на този подход е големите разходикоито ще направите.

6. Бащата (контрол) – някой, който казва какво да правят и контролира жените.Това е друг интересен персонаж, някой жени са изключително силнопривлечени от този тип мъже, защото те се отнасят с тях като с малки момиченца (нищо педофилско не влагам в случая).Често при тези връзки мъжът е 10 и повече години по-възрастен от половинката си. Странното е, че много силни и красиви жени са привлечени от този тип мъже, който ги контролират изцяло.

Може пък и това да ги кара да се чувстат млади, знае ли човек. Причината за това е вероятно сексулната възбуда, която при тези жени се изразява в това да бъдат контролирани.Ако сте властни по природа това може би е вашият тип отношения със жените.Това е позитивен тип мъже, но понякога и при тях се получават неочакванинеща и тогава те могат да бъдат истински зли. Но внимавайте не си позволявайте неща за които после ще  съжалявате, а някой може дори да ви прати и в затвора.

7. Обикновеното момче (лоялност) -те са залепнали здраво за земята, направо са се заклещили в света на реализма, също така са отговорни и стабилни в отношенията си. Този тип мъже според мен са недооценени, а също така те са тези, които най-често нямат приятелки.Света често ги оценя като Loosers(Загубеняци). Те всъщност са много добри партньори, които няма да ви подведат във вашите отношения. Те работят здраво, разхождат кучето и разбира се гледат много телевизия.

Като млади са авантюристични  и забавни типове, но в крайна сметка живота им е скучен и предсказуем.Това е причината и жените да не ги предпочитат особенно много. Сигурен съм, че познавате някой такъв те са женени с 1-2 деца,живеят в крайните квартали в малка къща или апартамент, имат си куче. Почти винаги жените им ги контролират, те започват с времето да им се качват на главата като им казват какво да правят постоянно и те търпят. Ако сте такъв или просто искате да станете такъв заради спокойствиетои неангажираността – един съвет от мен вземете малко от качествата наСъблазнителите и Авантюристите. Обличайте се  по-добре, бъдете интересени забавен, така ще привлечете по-интересни жени, който иначе бихте пропуснали към себе си.

8. Женчото  (нейното момче) – те дават на жената до себе си каквото тя поиска. Този тип интровертни мъже винаги вървят след жената и казват „Добре скъпа,ще наравим както искаш?“, а също така „Съжалявам!“ (дори когато не са виновни те) или „Какво има мила?“. Те използват подмолен език на тялото, също така никога не те гледат в очите. Женчовците, се държат  пасивно дори ако искат да покажат агресия. Не напразно ги наричам женчовци, защото те се държат като жени пред властен мъж.

Жените, които са властни обожаватда имат един такъв мъж до себе си за изестно време, дори понякога се женят за него. Това обаче не е щастлив живот и лично аз не го препоръчвам. Мъжете от този тип е добре да вземат малко от качествата на Авантюристите и на Бащите за да имат по добър и щастлив живот в дългосроен план.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (33 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.