Топ 5 онлайн пъзел игрите

Онлайн игри

В сайтовете за онлайн игри се отделя едно доста добро внимание и на пъзел игрите. Поради простата причина, че са определени като игри за упражнение на мозъка. В сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com има над 160 вида пъзел игри. Вие ще намерите едно сериозно съдържание от всякакъв аспект.

Пъзел игрите са за предпочитане, защото човек може да тренира своята мисъл и да се научи на по-обширно използване на мисълта и действието. Едни от най-играните пъзел игри в сайта за безплатно играене на игри bggdb.com определени в Топ 5 на сайта са следните: Waterdrops Waterway, Gyro ball, Klax, Fold, Kilotron.

  1. Waterdrops Waterway – това е игра на реакцията, т.е. на вашата наблюдателност и бързина. Целта в играта е да направите път на водните капки, които трябва да достигнат до езерото, но трябва да избягвате препятствията, които ще се появяват на пътя ви. Интересното в играта е, че ще трябва да използвате вятъра, за да движите водните топки.
  2. Gyro ball – е другата пузел игра, която се ползва с голям интерес. Вашата задача е да движите и да изпълнявате различни маневри със жиро топката на полето, като внимавате да не докосва ръбовете, тъй като ще приключи играта.
  3. Klax – е една една от любимите пъзел игри. Klax е представена пред света през 1980 година от Sega. Задачата в играта е да хванете падащите блокове и да ги поставите в правилният ред, като трябва да напаснете плочките с един и същи цвят, за можете да освободите място
  4. Foldв тази алтернативна пъзел игра, вие ще видите на екрана едно много сладко малко човече, което трябва да премине от другата страна във нивата. Като имате възможност за създаване на различни елементи, които ще ви помогнат за целта.
  5. Kilotron – играта с ретро изглед, е страхотна, именно заради предизвикателството пред което ще се изправите. Всяко следващо ниво в играта ще става все по-трудно и трудно. Целта в играта е да се напаснат група от три или повече фигури с един и същи цвят, за да можете да ги премахнете от полето. Има и специални движения, до които трябва да достигнете.
FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (45 votes)