Троянският балкан е идеалното място за романтиците

България – нашата родина! Нейните чудни кътчета придават възвишен лик на неземната й хубост, а природните й блага са опиат за душата на всеки, стъпил на българска земя.

Просторни равнини и низини, възвишения и хълмове, шумолящи реки и необятна шир са се впуснали в ожесточена надпревара за спечелване сърцата на любителите на туризма, бита и културата, “виреещи” на територията на нашата родина. Целуната от съдбата, дарила я със спиращи дъха природни творения, България в очите на българи и чуждестранни посетители е символ на райска земя, способна да изцери от проблемите и несгодите на делника съвременния страдалец.

Насред кръстосани шпаги за надмощие се откроявагордата фигура на Троянския балкан, който със своята прелест и мощ се е превърнал в желан от туристите обект. Сгушен в пределите на родината, той умело пази в себе си тайните на балкана и приканва любителите на природни атракции да се впуснат в авантюристичен опит за разгадаването им. Троянският балкан предлага благоприятни условия за една пълноценна почивка и ви помага да се насладите на природна живопис, откъсвайки ви от шума на големия град, забързания делник, проблемите и задълженията. Тук времето спира. Важни сте вие и вашето спокойствие.

Природното очарование на Троянския балкан е в пълен унисон с богатия бит и традиционна българска култура. Тук можете да откриете умело съчетание между древно и актуално, между антично и модерно. Неразривната връзка минало-настояще-бъдеще ви прави преки свидетели едновременно на три епохи, оставяйки ви възможност да направите съпоставка. Българските занаяти са широко застъпени и олицетворяват трудовата страна на българина, дал мило и драго за благото на своето семейство.

В топлата прегръдка на Троянския балкан ви посрещат уют и спокойствие, хармония и тишина. Това е идеалното място за почивка и планински туризъм. Кокетните вили и къщи за пренощуване създават неповторим комфорт, а гостоприемните стопани са пословични със своето щедро и добро сърце, винаги отворено за нови приятели.

Троянският балкан е изключително подходящ за организиране на мащабни прояви, бележещи важни етапи от живота на човек. Полъхът на вятъра, шепотът на балкана, мистиката на планината и необятната небесна шир притеглят към себе си заклетите авантюристи и ги приканват да се впуснат в щуро приключение, разгадавайки тайнствата на Троянския балкан. Това е идеалното място за романтиците, безстрашните планински катерачи, семействата, обичащи да се подвизават на туристическата сцена, и всички останали, търсещи своя миг на щастие и лична наслада в хода на безпощадната въртележка на забързания делник.

Троянският балкан е вашето място! То ви зове!

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (71 votes)
The following two tabs change content below.

Latest posts by Радио (see all)